Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 8 Νοεμβρίου 2007

Θέμα: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟ 6ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΕΦΥΡΕΣ 2007. ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

Το 6Ο ετήσιο συνέδριο "ΓΕΦΥΡΕΣ'', διοργανώνει η iForce Επικοινωνίες το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2007 και ώρα 10:00 π.μ. στον Οργανισμό Λιμένα Πατρών (ΟΛΠΑ). Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝΑΔΕ), του Υπουργείου Ανάπτυξης και συνδιοργανώνεται από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος της Κ.Π. EQUAL. Το ΙΝΑΔΕ υποστηρίζει την ενεργή συμμετοχή των πολιτών και των φορέων της ευρύτερης περιοχής της δυτικής Ελλάδας προκειμένου να διεξαχθεί ανοικτός, ελεύθερος και ωφέλιμος κοινωνικός διάλογος για την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας χωρίς επικοινωνιακές αντιπαλότητες.

Το συνέδριο έχει φέτος ως βασικό άξονα τη συμβολή του ανθρώπινου δυναμικού/κεφαλαίου και της τεχνολογίας στην Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Κεντρικός Ομιλητής του συνεδρίου είναι φέτος ο Βασίλης Μαγγίνας, Υπουργός Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας. Θα ακολουθήσουν οι ομιλίες των κυρίων Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, τ. Υπουργού, Σπύρου Παπασπύρου, Προέδρου της ΑΔΕΔΥ. και Κώστα Τσουτσοπλίδη, Γενικού Γραμματέα Διαχείρισης Κοινοτικών & Άλλων Πόρων του Υπουργείου Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται και οι ομιλίες των:

Νατάσα Ράγιου, Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Τσούκαλη, Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Ηλία Πολατίδη, Βουλευτή ΛΑ.Ο.Σ. Σωτήρη Μαμάση, Διευθύνοντα Συμβούλου του Ο.Λ.ΠΑ., Δημήτρη Πελέκη, Δικηγόρου, Διονύση Σαβράμη, Ψυχολόγου στο Κέντρο Υποστήριξης Απασχόλησης, Δημοτική Επιχείρηση Πάτρας, Αθανάσιου Κυριακόπουλου, Νομαρχιακού Σύμβουλου, τ. Αντινομάρχη και του Αθανάσιου Κακαρούντα, Ηλ/γου Μηχανικού Η/Υ, Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο έγκριτος δημοσιογράφος Αθανάσιος Παπανδρόπουλος, Επίτιμος Διεθνής Πρόεδρος Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και ο κύριος Απόστολος Βουλδής, Δημοσιογράφος, Πρόεδρος ΕΣΗΕΠΗΝ.

-Η είσοδος στο συνέδριο είναι ελεύθερη, η συμμετοχή είναι δείγμα υγείας της δημοκρατίας -

Χορηγός του συνεδρίου είναι ο ΟΤΕ, υποστηρικτές του συνεδρίου είναι οι εταιρείες: 3ΝΕΤ ΑΕ, ΑΞΟΝ ΑΤΕΒΕ, Ntafyl Hellas Α.Β.Ε.Ε., ο Οργανισμός Λιμένα Πατρών και η Coca Cola 3E ενώ χορηγοί επικοινωνίας τα περιοδικά: «ΤΟ ΔΟΝΤΙ» και «Ευρωπαϊκή Έκφραση».

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου "Fortune 500", διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2007 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην κα. Αλεξάνδρα Μπάκα:
  • Tηλ: +30 210 3392500-10