ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
Με χαρά σας πληροφορούμε ότι η εταιρεία μας έχει αναλάβει την επιμέλεια και την έκδοση του περιοδικού υψηλού κύρους "Ευρωπαϊκή Έκφραση" για το 2006-2007.

Το περιοδικό "Ευρωπαϊκή Έκφραση" κυκλοφορεί ήδη ανελλιπώς από το 1990. Είναι μία τριμηνιαία έκδοση ευρωπαϊκού προβληματισμού που απευθύνεται στην πανεπιστημιακή / επιστημονική κοινότητα, την Πολιτεία, τους λειτουργούς του δημοσίου βίου, των ΜΜΕ και τον ιδιωτικό τομέα,  με σκοπό την προώθηση της ευρωπαϊκής ενοποίησης, την κριτική θεώρηση της διαδικασίας ολοκλήρωσης, την ανάπτυξη και κινητοποίηση της κοινωνίας των πολιτών και την προσαρμογή της Ελλάδας στην πορεία αυτή. Το περιοδικό προέρχεται και συνεργάζεται με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση ''Ευρωπαϊκή Έκφραση'' διατηρώντας ωστόσο την αυτονομία του.

Το περιοδικό κυκλοφορεί  σε 3.000 τεύχη εκ των οποίων μοιράζονται 1000 τεύχη σε συνδρομητές, 350 τεύχη σε βουλευτές, πρώην Ευρωβουλευτές, 150 τεύχη σε εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Νομάρχες και Γ.Γ. Περιφερειών, 200 τεύχη σε διοικητές οργανισμών και τραπεζών, διευθύνοντα στελέχη ΝΠΙΔ, ΝΠΔΔ, μεγάλων ιδιωτικών επιχειρήσεων, οργάνων Ευρωπαϊκής Ένωσης, 100 τεύχη σε Πρυτάνεις και καθηγητές Πανεπιστημίου, 50 τεύχη σε πρεσβείες και προξενεία, 300 τεύχη σε κεντρικά βιβλιοπωλεία Αθηνών - Πειραιώς - Θεσσαλονίκης, 200 τεύχη σε δημόσιες και ιδιωτικές βιβλιοθήκες, βιβλιοθήκες Παν/μίων, ευρωπαϊκών και διεθνών οργανισμών, 150 τεύχη σε ΜΜΕ, εφημερίδες, περιοδικά, δημοσιογράφους, 200 τεύχη σε ιδρύματα, οργανώσεις και φορείς πολιτικής και επιστημονικής έρευνας και τέλος 300 τεύχη διανέμονται επιλεκτικά σε συνέδρια, εκδηλώσεις, σεμινάρια κλπ.

Η ύλη της Ευρωπαϊκής Έκφρασης περιλαμβάνει ειδήσεις, σχόλια, συνεντεύξεις, άρθρα, μελέτες και βιβλιογραφικούς οδηγούς, γύρω από θέματα ευρωπαϊκής πολιτικής και θεσμών, εξωτερικής πολιτικής, διπλωματίας και διεθνών σχέσεων. Σκοπός λοιπόν του περιοδικού είναι να συμβάλλει στη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού δημοσίου χώρου.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για μας αν επιθυμούσατε να διαφημιστείτε ή να είσαστε χορηγός του εν λόγω περιοδικού και να επωφεληθείτε με βάση τη συνημμένα κλίμακα χορηγιών.

Με εκτίμηση,
Φωκίων Ζαΐμης
Πρόεδρος iForce Επικοινωνίες