Αθήνα, 10 Φεβρουαρίου 2009

Θέμα: Βιβλίο για τον Μακαριστό ΧΡΙCΤΟΔΟΥΛΟ με χορηγό την ΑLAPIS

O όμιλος ΑLAPIS που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και στον τομέα των καλλυντικών, απορρυπαντικών και βιολογικών προϊόντων είναι χορηγός έκδοσης για το βιβλίο με τίτλο:

«ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΧΡΙCΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΛΟΓΩΝ»

Το βιβλίο επιμελήθηκε επιστημονικά ο δημοσιογράφος κ. Δημήτριος Ριζούλης και εξέδωσε ο εκδοτικός οργανισμός κύρους "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ" με την επιμέλεια της iForce Επικοινωνίες ΑΕ.

Την έκδοση ευλογεί Η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα, Ο Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης κύριος κύριος Βαρθολομαίος, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος και προλογίζει ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων. Η αγάπη του κόσμου για τον μακαριστό φάνηκε τόσο στις κατάμεστες με κόσμο εκδηλώσεις που οργανώσαμε με τοπικούς φορείς στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ξάνθη και Βόλο όσο και στην πρώτη έκδοση του βιβλίου που ήδη εξαντλήθηκε στα βιβλιοπωλεία. Η δεύτερη έκδοση του βιβλίου προχωρά εντατικά.

Η έκδοση προήλθε μετά από πολύμηνη δημοσιογραφική και επιστημονική έρευνα με σκοπό να αποτυπωθούν οι σημαντικότερες στιγμές του Μακαριστού χωρίς υπερβολές και ακρότητες τιμώντας το σημαντικότατο έργο του. Πρόκειται για μια αφιερωματική συλλογή των σημαντικότερων ομιλιών του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου μαζί με αντιπροσωπευτικό φωτογραφικό υλικό. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την ενθρονιστήρια ομιλία, την προσφώνηση προς τον Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ, τις εισηγήσεις για την κάθαρση στην Εκκλησία, επιστολή σε ευρωπαίους ηγέτες για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, την ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο, πολλές παρεμβάσεις για θέματα εθνικά και κοινωνικά καθώς και τα τελευταία λόγια του κατά την περίοδο που ήταν ασθενής.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο τηλ.: +30.210.339.2500-10 (κα. Ηλέκτρα Λάζαρη).


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2009 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Εταιρική Επικοινωνία & Επιμέλεια Οργάνωσης:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Διεύθυνση: Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα
  • Tηλ: +30 210 3392500
  • Φαξ: +30 210 339 2318

Αρχή Σελίδας