Δελτίο Τύπου - 10 Μαρτίου 2003

Θέμα: "2nd INTERNATIONAL YACHTING SYMPOSIUM 2003" 11-15 ΜΑΪΟΥ 2003, ΠΟΡΟΣ


Το δεύτερο διεθνές Θαλάσσιο Συμπόσιο με έκθεση και παράλληλο συνέδριο για μεγάλα επαγγελματικά σκάφη (Mega Yachts) θα πραγματοποιηθεί φέτος στο νησί του Πόρου μεταξύ 11-15 Μαΐου 2003. Διοργανώνεται και πάλι από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Μεσιτών & Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών (ΕΣΜΕΘ) και την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) με την επιμέλεια της εταιρείας οργάνωσης συνεδρίων, iForce Επικοινωνίες ΑΕ. Φέτος το συνέδριο θα τελεί και υπό την αιγίδα του Δήμου Πόρου.

Πέρυσι στη Μαρίνα Φλοίσβου παρουσιάστηκαν 45 πολυτελή Mega Yachts σε περισσότερους από 100 συμμετέχοντες από την Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο, και τις ΗΠΑ. Επίσης, στον ίδιο χώρο παρουσίασαν τις εταιρείες τους 17 έλληνες ναυλομεσίτες σε αντίστοιχα περίπτερα. Στο "1st International Yachting Symposium 2002" χρυσός χορηγός ήταν ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), αργυρός χορηγός τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ (ΕΤΑ) και χορηγός επικοινωνίας το διεθνές περιοδικό ''BOAT INTERNATIONAL''.

LINKS: www.poros.gr


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων, Marketing και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες ή/και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', Διεθνείς Εταιρείες, Εταιρείες Εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, Δημόσιους Οργανισμούς, Εταιρείες Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Μικρομεσαίες Εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.


Για περισσότερες πληροφορίες, διαφήμιση και χορηγικές ευκαιρίες για την φετινή εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνείτε με :

  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε. : κα Μιχαλοπούλου
  • Tηλ: 210.339.2501
  • Φαξ: 210.339.2318

© 2002 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.

Αρχή Σελίδας