Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2009

Θέμα: 9ο ετήσιο ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΓΕΦΥΡΕΣ"
«Ο Πολιτισμός ως εργαλείο Περιφερειακής Ανάπτυξης»

Το 9ο ετήσιο συνέδριο "ΓΕΦΥΡΕΣ'', διοργανώνει η iForce Επικοινωνίες το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 18.00 στο αμφιθέατρο του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Πάτρας. Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝΑΔΕ) με τη συνεργασία της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων- Ελληνικό τμήμα. Το συνέδριο έχει φέτος ως βασικό άξονα την προώθηση ενός σύγχρονου σχεδίου πολιτιστικής διαχείρισης σε άμεση συνάρτηση με τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό και ανάπτυξη της Ελληνικής Περιφέρειας.

Το συνέδριο θα ανοίξει ο Πρόεδρος του ΙΝ.Α.Δ.Ε κύριος Θανάσης Παπανδρόπουλος. Κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου είναι ο έγκριτος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, τ. Κοσμήτορας Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών Μανώλης Μικρογιαννάκης.

Στο στρογγυλό τραπέζι που ακολουθεί θα ακολουθήσουν οι ομιλίες των: Κωνσταντίνου Μαρκόπουλου, τ. Υπουργού και βουλευτή Ν.Δ., Σοφίας Γιαννακά, βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ., Νίκου Τσούκαλη, βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Γιώργου Γερολυμάτου, Γραμματέα Πολιτισμού ΛΑ.Ο.Σ., Μελέτη Μελετόπουλου, Διδάκτορα Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών Παν/μιου Γενεύης, Παναγιώτη Neufelt, Πρόεδρου του Ανεξάρτητου Συμβουλίου Τεχνών, Σοφίας Γκανιάτσου, Υπεύθυνης του Μεταλλευτικού Πάρκου Φωκίδας και του Γιάννη Μελανίτη, Σχολή Καλών Τεχνών. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Γ.Γ. του ΙΝ.Α.Δ.Ε. Φωκίων Ζαΐμης.

-Η είσοδος στο συνέδριο είναι ελεύθερη, η συμμετοχή είναι δείγμα υγείας της δημοκρατίας -
Το ΙΝΑΔΕ υποστηρίζει την ενεργό συμμετοχή των πολιτών και των φορέων της ελληνικής περιφέρειας προκειμένου να διεξαχθεί ανοικτός, ελεύθερος και ωφέλιμος κοινωνικός διάλογος για την περαιτέρω περιφερειακή ανάπτυξη χωρίς επικοινωνιακές αντιπαλότητες.
Χρυσός Χορηγός του συνεδρίου είναι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Υποστηρικτές του συνεδρίου είναι: το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, Κελεμένης & Συνεργάτες, 3ΝΕΤ ΑΕ ενώ χορηγοί επικοινωνίας το περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι PATRATV, η εφημερίδα ΚΕΡΔΟΣ και ο ραδιοφωνικός σταθμός ΝΕΤ 105,8 fm.

 

LINKS: WWW.INADE.GR  

 


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2009 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Εταιρική Επικοινωνία & Επιμέλεια Οργάνωσης:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Διεύθυνση: Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα
  • Tηλ: +30 210 3392500
  • Φαξ: +30 210 339 2318

Αρχή Σελίδας