Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 11 Απριλίου 2001

Θέμα: "iForce: Πρωτοπόρος παρουσία στο εξωτερικό - Μια από τις πρώτες εταιρίες που συμμετείχαν στην CEBit"

Στην CEBit, τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση της Νέας Οικονομίας και της τεχνολογίας στον κόσμο συμμετείχε η εταιρία iForce. Η πρωτοβουλία της νεοσύστατης εταιρίας επικοινωνίας και διοργάνωσης εκδήλωσης iForce, αποτελεί καινοτομία στον ελληνικό χώρο. Η iForce, μια από τις επτά μόνο εταιρίες τους κλάδου της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών που συμμετείχαν στο ελληνικό περίπτερο της CEBit, έδωσε το στίγμα μιας επιχείρησης που παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην υψηλή τεχνολογίας και συμμετέχει σε αυτές. Η CΕΒit αποτελεί πλέον θεσμό στον κόσμο της υψηλής τεχνολογίας, επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την Ευρώπη και γίνεται κάθε χρόνο χώρος έλξης εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών. Φέτος ξεπέρασε για μια ακόμη φορά τον εαυτό της και τα ρεκόρ των προηγούμενων διοργανώσεων. Η CEBit πραγματοποιήθηκε στο Ανόβερο της Γερμανίας από τις 22 έως τις 28 Μαρτίου, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 8.000 εκθέτες και 700.000 επισκέπτες.

Η iForce συμμετείχε στην έκθεση στο εθνικό περίπτερο της χώρας, μαζί με τις άλλες έξι ελληνικές επιχειρήσεις από τον χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών. Το σταντ της iForce επισκέφτηκαν χιλιάδες Έλληνες και ξένοι ενδιαφερόμενοι για τον κόσμο της Νέας Οικονομίας από όλα τα μέρη του κόσμου.

Οι εκπρόσωποι της iForce είχαν την ευκαιρία να τους ενημερώσουν για τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία στην διοργάνωση επικοινωνιακών δρώμενων στον χώρος της τεχνολογίας της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του σταντ έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις ειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει η iForce στον κλάδο, δίνοντας λύσεις προβολής, παρουσίασης προϊόντων και διοργάνωσης εκδηλώσεων για τις επιχειρήσεις των τεχνολογιών επικοινωνίας. Τόσο η διοίκηση όσο και το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας, έχοντας συνείδηση ότι οι εταιρίες του κλάδου -ως εταιρίες υψηλής τεχνολογίας- έχουν ανάγκη από ξεχωριστές λύσεις που να ταιριάζουν στο προηγμένο και καινοτόμο προφίλ τους.

Ποια είναι η iForce:

Η εταιρία iForce ιδρύθηκε το 2000, με αντικείμενο τη διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων στον τομέα της Νέας Οικονομίας και συγκεκριμένα στον κλάδο της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών, του Ίντερνετ, των Πολυμέσων, κ.ά. Στόχος της iForce είναι να προσφέρει ειδικευμένες υπηρεσίες στους παραπάνω κλάδους, οι οποίοι αποτελούν τους πλέον γοργά αναπτυσσόμενους της ελληνικής οικονομίας.

Έχοντας συνείδηση της ιδιαιτερότητας του χώρου, η iForce προσφέρει υπηρεσίες, οι οποίες εκμεταλλεύονται τον ειδικό χαρακτήρα της υψηλής τεχνολογίας, καθώς και την πολυδιάστατη μορφή των τεχνολογιών επικοινωνίας.

Η εταιρία ασχολείται κυρίως με τη διοργάνωση συνεδρίων, ημερίδων, συνεντεύξεων Τύπου, εταιρικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Παράλληλα, ανάμεσα στα ενδιαφέροντά της είναι και ο συντονισμός και διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Αθήνα και ολόκληρη τη χώρα, προάγοντας καινοτόμες μορφές παρουσίασης στον ευαίσθητο αυτό τομέα.