Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 11 Σεπτεμβρίου 2009

Θέμα: «Παρουσίαση του βιβλίου:
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΟΡΙ Η΄ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.»

 

Το νέο βιβλίο του Νικηφόρου Κλήμη «ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΟΡΙ Η΄ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ''ΚΕΡΠΙΝΗ'' και θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 18:00 στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ στην Αθήνα.

Το βιβλίο αυτό είναι ένα πρωτοποριακό και επίκαιρο έργο που επιμελείται ο γνωστός χειρουργός-γυναικολόγος Δρ. Νικηφόρος Κλήμης που απαντά σε ένα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος ζήτημα της ελληνικής οικογένειας. Πρόκειται ουσιαστικά για την παρουσίαση τρόπων με τους οποίους ένα νέο ζευγάρι μπορεί να τεκνοποιήσει αλλά και να επιλέξει το φύλο του εμβρύου με αποκλειστικά φυσικές και ασφαλείς μεθόδους. Έχει αποδοθεί με εκλαϊκευμένο και απλό τρόπο ώστε να διαβάζεται από όλους τους ενδιαφερόμενους.

Ο Δρ. Νικηφόρος Κλήμης σπούδασε Ιατρική, εξειδικεύτηκε στη Χειρουργική - Μαιευτική Γυναικολογία στην Αγγλία και είναι αριστούχος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.  Διδάσκει επίσης ως καθηγητής στα ΤΕΙ Αθηνών και στην Σχολή Επιστημών Υγείας. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, στη διάρκεια της καθημερινής του εργασίας σε γνωστά νοσοκομεία της Αγγλίας και της Ελλάδας, ξεπέρασε τις δυόμιση χιλιάδες γεννήσεις.

Υπήρξε βασικός ομιλητής εκπομπών τόσο στην κρατική όσο και στην ελεύθερη ραδιοφωνία και τηλεόραση και μόνιμος αρθρογράφος σε ποικίλης ύλης περιοδικά και εφημερίδες. Είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Μαιευτήρων Γυναικολόγων, της Διεθνούς Ένωσης Κοσμητικής Γυναικολογικής Χειρουργικής, της Ελληνικής Εταιρείας Μαιευτικής - Γυναικολογίας, της Ελληνικής Εταιρείας Οικογενειακού Προγραμματισμού κλπ.ΦΟΡΜΑ ΑΓΟΡΑΣ

Προς: iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
Τηλ: 210 3392500-1
Φαξ: 210 3392318
e-mail: office@iforce.gr

Η εταιρεία μας /Οργανισμός μας επιθυμεί να προβεί σε αγορά αντιτύπων του επιστημονικού βιβλίου:
«ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΟΡΙ Η΄ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ»

Όνομα Εταιρείας/Οργανισμού: *
Όνομα Υπευθύνου : *
Αριθμός Τηλεφώνου : *
Ε-mail Address : *
Αριθμός αντιτύπων : *

Ενδεικτική τιμή πώλησης της έκδοσης 25 ευρώ/τμχ.
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικό να συμπληρωθούν.


Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλ.: +30.210.339.2500-10
office@iForce.gr , κυρία Μαμώλη Κατερίνα.


LINKS: www.iforce.gr www.nklimis.gr  

 


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2009 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Εταιρική Επικοινωνία & Επιμέλεια Οργάνωσης:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Διεύθυνση: Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα
  • Tηλ: +30 210 3392500
  • Φαξ: +30 210 339 2318

Αρχή Σελίδας