Δελτίο Τύπου - 12 Απριλίου 2002

Θέμα: "1st International Yachting Symposium"


Η iForce Επικοινωνίες σας ανακοινώνει ότι για πρώτη φορά στη χώρα μας θα πραγματοποιηθεί έκθεση των μεγαλυτέρων γιώτ στην Ελλάδα, αντίστοιχη αυτών που γίνονται στην Γένοβα, την Αντίγκουα και το Monte Carlo. Περισσότερα από 40 πολυτελή Mega Yachts θα παρουσιαστούν σε σημαίνοντες επαγγελματίες του χώρου & V.I.P. προσκεκλημένους.
Παράλληλα θα λάβουν χώρα, στο Ξενοδοχείο DIVANI APOLLON, μία σειρά από ημερίδες με θεματολογία επικεντρωμένη στο Yachting.

Η μοναδική αυτή διοργάνωση η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), θα πρωταγωνιστήσει στα ΜΜΕ της Ελλάδας και του εξωτερικού, προσφέροντας κατά συνέπεια ουσιαστική προβολή σε όλους τους συμμετέχοντες.

HOT LINKS:


Σχετικά με το " 1st International Yachting Symposium "

Το "1st International Yachting Symposium" διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Μεσιτών & Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών και την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού και θα πραγματοποιηθεί στην Μαρίνα Φλοίσβου, από την Δευτέρα 13 Μαΐου 2002 έως και την Πέμπτη 16 Μαΐου 2002.

  • ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
  • ΑΡΓΥΡΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : BOAT INTERNATIONAL

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και τις χορηγικές ευκαιρίες που προσφέρει, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην εταιρεία iForce Επικοινωνίες AE
κα Βαρβάρα Ξυδού ή κα Γκέλη Ψιμάρνου (Τ:+30210.3392502,+30210.3392504, F:+30210.3392318).

 

© 2002 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.

Αρχή Σελίδας