Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 12 Ιουνίου 2007

Θέμα: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ
2007 ΕΤΟΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσπρωτίας στο πλαίσιο του Μέτρου 4.2 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» έργο  «Προώθηση της Ανάπτυξης Ζήτησης Ευρυζωνικών Υπηρεσιών στη Θεσπρωτία» διοργάνωσε με την επιμέλεια της ένωσης εταιρειών iForce Επικοινωνίες ΑΕ-Exodus Ανώνυμος Εταιρεία Πληροφορικής, ημερίδα στην αίθουσα δημοτικού κινηματογράφου Δάλλα - «Θύαμις» με θέμα: «Η Προοπτική της Ευρυζωνικότητας στην Θεσπρωτία» τo Σάββατο 09 Ιουνίου 2007.

Στο συνέδριο  παρευρέθησαν πολίτες και φορείς της περιοχής. Το συνέδριο χαιρέτισε ο κ.κ. Μηνάς Ντουμάζος, Δήμαρχος Φιλιατών, ο οποίος επεσήμανε την μεγάλη βοήθεια που προσφέρει ο Δήμος Φιλιατών για την προώθηση της ευρυζωνικότητας στην περιοχή καθώς και τις ενέργειες που προωθούνται για τη δημιουργία ευρυζωνικού δικτύου στο Νοσοκομείο και στο Δημαρχείο της πόλης. Την εκδήλωση συντόνισε ο κ. Ευάγγελος Αθανασίου, Δημοσιογράφος - Διευθυντής Σύνταξης της Εφημερίδας «ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ».

Ο πρώτος ομιλητής της ημερίδας κ. Βασίλειος Γιόγιακας, Νομάρχης Θεσπρωτίας τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ανάπτυξη των ευρυζωνικών υπηρεσιών, στο πλαίσιο της γενικότερης ανάπτυξης που προωθείται στο νομό Θεσπρωτίας, αποτελεί βασική προτεραιότητα της Νομαρχίας, με συντονισμένες προσπάθειες όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Στη συνέχεια μίλησε ο κ. Νίκος Δημητριάδης, Γεν. Δ/ντής STRATIS Στρατηγικές & Δράσεις Κοινωνίας Πληροφοριών, ο οποίος επεσήμανε τα οφέλη των ευρυζωνικών υπηρεσιών, τόσο για τους πολίτες όσο και για τις τοπικές δημόσιες υπηρεσίες και επιχειρήσεις, παρουσιάζοντας τα έργα Ευρυζωνικότητας που υλοποιούνται στην Θεσπρωτία, καθώς και ο κ. Μάρκος Παπαφωτίου, Προϊστάμενος  Τηλεπικοινωνιών Διαμερίσματος Κέρκυρας Πρέβεζας και Θεσπρωτίας ΟΤΕ, ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά όλα τα έργα υποδομής που έχουν προγραμματιστεί από τον ΟΤΕ για την ευρύτερη περιοχή της Θεσπρωτίας, συγκρίνοντας την κάλυψη ευρυζωνικών υπηρεσιών κατά τα έτη 2005-2007.
Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ των ομιλητών και των παρευρισκομένων.
Υπενθυμίζουμε ότι ήδη στην Ηγουμενίτσα λειτουργεί χώρος ενημέρωσης του κοινού στην οδό Ελ. Βενιζέλου (στον πεζόδρομο). Στον χώρο αυτό έχουν εγκατασταθεί υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας με πρόσβαση στο διαδίκτυο (ίντερνετ) σε υψηλές ταχύτητες διασύνδεσης. Ο χώρος είναι ανοικτός για το κοινό καθημερινά πλην αργιών 10:30-13:30 και 18:00-20:00 ώστε να ενημερωθεί για τα οφέλη της Ευρυζωνικότητας από ειδικά εκπαιδευμένα άτομα και να χρησιμοποιήσει το γρήγορο ίντερνετ από τους εγκατεστημένους στο περίπτερο υπολογιστές. Ο χώρος θα παραμείνει ανοιχτός για το κοινό έως το τέλος Ιουνίου 2007.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο τηλ.: 26650-26615, www.nathesprotias.gr 

 


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου "Fortune 500", διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2007 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Διεύθυνση: Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα
  • Tηλ: +30 210 3392500-10
  • Φαξ: +30 210 339 2318

Αρχή Σελίδας