Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 13 Ιουνίου 2003

Θέμα: Διαγωνισμός Αφίσας Νέων Καλλιτεχνών "Ρατσισμός και Ξενοφοβία. Δράση-Αντίδραση"


Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς (ΓΓΝΓ) και ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ) με την επιμέλεια της iForce Επικοινωνίες Α.Ε. διοργανώνουν έκθεση αφίσας από την Τρίτη 17 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2003 (8:30-14:30, και 18:00-20:30) στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών με θέμα "Ρατσισμός και Ξενοφοβία. Δράση-Αντίδραση". Η τελετή βράβευσης των νικητών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2003 και ώρα 12:00 στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών (Βασ. Σοφίας και Ριζάρη).

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:

Με βασικό στόχο την αντιμετώπιση φαινομένων ρατσισμού και ξενοφοβίας στη χώρα μας, η ΓΓΝΓ έθεσε τον προβληματισμό στους νέους μέσα από την σχεδίαση της αφίσας. Η προκήρυξη του διαγωνισμού έγινε τον Δεκέμβριο του 2002 με λήξη τον Φεβρουάριο του 2003. Συμμετείχαν νέοι ηλικίας έως 30 ετών από όλη τη χώρα μεταξύ των οποίων και πολλοί μαθητές. Η συμμετοχή ξεπέρασε τα 400 έργα και η πρώτη επιλογή ανέδειξε ως καλύτερα 120 έργα, τα οποία και αποτέλεσαν το αντικείμενο έκθεσης που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Απριλίου 2003 στο Δημαρχείο Saint-Gilles των Βρυξελών με εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου.

Την επιτροπή αξιολόγησης των έργων αποτελούσαν ο ζωγράφος Δημήτρης Μυταράς, ο σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος (Στάθης) και η παραγωγός ραδιοφώνου Αφροδίτη Σημίτη. Τα έπαθλα που θα δοθούν στους νικητές είναι χρηματικά δώρα για τους τρεις πρώτους, αναμνηστικά δώρα στους επόμενους δέκα και αναμνηστικά διπλώματα στους περίπου (400) συμμετέχοντες.

LINKS: www.neagenia.gr


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει εταιρικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς πελατείας μας, στους τομείς της Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και Σχέσεων με επενδυτές και της Στρατηγικής Επικοινωνίας. Η διεθνής μας ομάδα από επαγγελματίες με τεχνογνωσία σε δίκτυα και στελέχη παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" στους εξής τομείς: Επικοινωνιακή Πληροφορική, Επενδυτική Τραπεζική και Εταιρικά Οικονομικά, Μάρκετινγκ και Επικοινωνία, Πολιτισμός και Ευρωπαϊκά έργα που υποστηρίζονται από ένα ιδιαίτερο IDEA LAB. Από την ίδρυση της εταιρείας το Νοέμβριο του 2000, η iForce Επικοινωνίες έχει κερδίσει μεγάλη απήχηση, καθώς και μερίδιο αγοράς. Oι πελάτες μας περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου Fortune 500, διεθνείς εισηγμένες εταιρείες και δημόσιες και ιδιωτικές ελληνικές εταιρείες που θεωρούν τη στρατηγική προσέγγιση και παρουσία ζωτική για την παγκόσμια οικονομία.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στη διεύθυνση:

  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε. Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα
  • Tηλ: +3.010.339.2500-10
  • Φαξ: +30.210.339.2318

© 2002 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.

Αρχή Σελίδας