Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 15 Ιανουαρίου 2003

Θέμα: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας - Απολογισμός 2002 για την iForce Επικοινωνίες ΑΕ


Μια νέα και δυναμική εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων, η iForce Επικοινωνίες ΑΕ, εδραιώνει την παρουσία της στον χώρο, ολοκληρώνοντας δύο έτη σοβαρής δράσης, με κερδοφορία και αισιόδοξες προοπτικές για το νέο έτος. "Στη διάρκεια του 2002, μια χρονιά οικονομικής ύφεσης, η εταιρία μας κατάφερε να δώσει ένα στίγμα ποιότητας και συνέπειας στον χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων και της εταιρικής επικοινωνίας, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της αγοράς και παρουσιάζοντας αύξηση τζίρου κατά 20% και κερδοφορία". Τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος του δ.σ. και διευθύνων σύμβουλος, Φωκίων Ζαΐμης, στη διάρκεια της κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποιήθηκε χθες, στα γραφεία της εταιρίας.

Κατά τη χρονιά που πέρασε, η iForce Επικοινωνίες διοργάνωσε επιτυχώς δεκαπέντε εκδηλώσεις στην Αθήνα και άλλα μέρη της χώρας. Σε αυτές συμμετείχαν περισσότερα από 11.500 άτομα. Ανάμεσα στις σημαντικότερες διοργανώσεις της εταιρίας ήταν το συνέδριο "Ο Ελληνικός Τύπος, 1784 ως σήμερα. Ιστορικές και Θεωρητικές Προσεγγίσεις", το οποίο πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τύπου και Μ.Μ.Ε., το Κέντρο Νεοελληνικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ).. Εκεί παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η πρώτη Εγκυκλοπαίδεια του Ελληνικού Τύπου.

Στο ίδιο διάστημα πραγματοποιήθηκε, με την οργανωτική φροντίδα της iForce Επικοινωνίες, για πρώτη φορά στη χώρα μας, η έκθεση των μεγαλυτέρων γιώτ στην Ελλάδα, με περισσότερα από 40 πολυτελή Mega Yachts που παρουσιάστηκαν σε σημαίνοντες επαγγελματίες του χώρου & 100 ναυλομεσίτες του εξωτερικού. Το 1st International Yachting Symposium, ήταν υπό την αιγίδα του Ελληνικού Συνδέσμου Μεσιτών & Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών και την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού ενώ θα ακολουθήσει το δεύτερο από 11 έως 15 Μαΐου 2003.

Μια άλλη σημαντική διοργάνωση της εταιρίας, τον Ιούλιο του 2002, ήταν το συνέδριο "Γέφυρες 2002/Συνέπειες-Ανάπτυξη" στην Πάτρα, υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝ.Α.Δ.Ε.). Στο συνέδριο ανεδείχθη η ανάπτυξη που θα φέρει η ζεύξη Ρίου - Αντιρρίου στην ευρύτερη περιοχή τις επόμενες δεκαετίες και ο ρόλος της Πάτρας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2006.

Την ίδια εποχή πραγματοποιήθηκε το συνέδριο REAL ESTATE "Μεσόγεια-Ανάπτυξη και Επενδύσεις" υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Μελέτης Ελληνικής Οικονομίας (ΙΜΕΟ), το οποίο ασχολήθηκε με την περιοχή των Μεσογείων, που σήμερα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εκατοντάδων επενδυτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παράλληλα, η εταιρία υπέγραψε σύμβαση για την υποστήριξη σε θέματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων με την εταιρεία Computer Associates Hellas.

Ακολούθησε συνέδριο για τον τουρισμό στη Δυτική Ελλάδα, υπό την αιγίδα του ΙΝΑΔΕ και του Υπουργείου Ανάπτυξης, οποίο πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στον Πύργο Ηλείας. Συμμετείχαν με ομιλίες τους ο υφυπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Γεωργακόπουλος, επιφανείς επιχειρηματίες από την Δυτική Ελλάδα στον κλάδο του τουρισμού, καθώς και εκπρόσωποι των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τουριστικών συλλόγων.

Τέλος, για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο η εταιρία διοργάνωσε δώδεκα εκδηλώσεις του προγράμματος ΔΑΙΔΑΛΟΣ 2002 σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Ιωάννινα, Χαλκίδα, Ρόδο, Καλαμάτα, Κοζάνη και Ορεστιάδα) με αντίστοιχες εκθέσεις έργων μαθητών των Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων (ΤΕΕ). Συνολικά εκτέθηκαν 145 έργα, δημιουργίες μαθητών των ΤΕΕ και των Σχολικών Εργαστηριακών Κέντρων (ΣΕΚ) της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας με την συνεργασία των καθηγητών τους. Συνολικά μεταφέρθηκαν και φιλοξενήθηκαν 770 άτομα, ενώ υπολογίζεται ότι συμμετείχαν περισσότερα από 7.500 άτομα. Στην τελετή απονομής βραβεύτηκαν έξι έργα των όποίων οι μαθητές και οι καθηγητές θα συμμετέχουν σε εκπαιδευτικό ταξίδι στο Παρίσι τον Φεβρουάριο του 2003.


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει εταιρικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς πελατείας μας, στους τομείς της Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και Σχέσεων με επενδυτές και της Στρατηγικής Επικοινωνίας. Η διεθνής μας ομάδα από επαγγελματίες με τεχνογνωσία σε δίκτυα και στελέχη παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" στους εξής τομείς: Επικοινωνιακή Πληροφορική, Επενδυτική Τραπεζική και Εταιρικά Οικονομικά, Μάρκετινγκ και Επικοινωνία, Πολιτισμός και Ευρωπαϊκά έργα που υποστηρίζονται από ένα ιδιαίτερο IDEA LAB. Από την ίδρυση της εταιρείας το Νοέμβριο του 2000, η iForce Επικοινωνίες έχει κερδίσει μεγάλη απήχηση, καθώς και μερίδιο αγοράς. Oι πελάτες μας περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου Fortune 500, διεθνείς εισηγμένες εταιρείες και δημόσιες και ιδιωτικές ελληνικές εταιρείες που θεωρούν τη στρατηγική προσέγγιση και παρουσία ζωτική για την παγκόσμια οικονομία.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στη διεύθυνση:

  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε. Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα
  • Tηλ: +30.210.339.2500-10
  • Φαξ: +30.210.339.2318

© 2002 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.

Αρχή Σελίδας