Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 15 Ιουλίου 2010

Θέμα:"ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΤΟΜΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΔΙΕΓΠ
Μεγάλο Συνέδριο για την Ελληνική Γλώσσα και τον Πολιτισμό
στις Η.Π.Α. (19-20 Φεβρουαρίου 2010)"

 

   

Πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΡΠΙΝΗ ο καλαίσθητος τόμος με τις ομιλίες- εισηγήσεις που έγιναν στο 4ο Διεθνές Συνέδριο που διοργάνωσε στο Ζάππειο μέγαρο το Διεθνές Ίδρυμα για την Ελληνική Γλώσσα και τον Πολιτισμό-Ελληνικό Κέντρο (ΔΙΕΓΠ) με θέμα: «Οι δημοκρατικές αρχές των κλασσικών χρόνων στους σύγχρονους πολιτικούς θεσμούς» με την επιμέλεια της iForce Επικοινωνίες ΑΕ. Στο βιβλίο θα βρείτε τις ομιλίες των :

To Eλληνικό κέντρο με Πρόεδρο τον καθηγητή Οφθαλμολογίας κ. Μανόλη Μπεχράκη, έχει αναλάβει ποικίλες δράσεις. Μεταξύ άλλων στις 19 και 20 Φεβρουαρίου του 2010 πραγματοποιήθηκε στο University of South Florida, Tampa και στο St. Petersburg College, Tarpon Springs, Florida, η 15η ετήσια συνάντηση του «Αμερικάνικου Ιδρύματος για την Ελληνική γλώσσα και Πολιτισμό» (Α.Ι.Ε.Γ.Π.), με τίτλο: «Οι ελληνικές αξίες στον παγκοσμιοποιημένο πολιτισμό: στράτευση Πανεπιστημίων και πολιτών». Το σπουδαίο αυτό Ίδρυμα (βλ. Afglc.org/) συμπεριλαμβάνει μεταξύ των επιφανών μελών του τον νυν Αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Joseph Biden και τoν Μ. Δουκάκη, πρ. υποψήφιο Πρόεδρο, διοργανώνει διήμερο Επιστημονικό Συνέδριο, το ΙΕ΄(19-20 Φεβρ. 2010) με τον τίτλο «Ελληνικές αξίες στην Παγκοσμιοποίηση· στράτευση Παν/μίων και πολιτών» στο University of South Florida, Tampa, St. Petersburg College, Tarpon Springs, Florida. Το Α.Ι.Ε.Γ.Π. είναι ο αμερικανικός κλάδος του Διεθνούς Ιδρύματος για την Ελληνική Γλώσσα και Πολιτισμό (Δ.Ι.Ε.Γ.Π.), συνδημιουργός και συνδιαχειριστής του Διεπιστημονικού Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του University of South, Tampa, Florida. Χορηγοί του Συνεδρίου επί σειρά χρόνων είναι οι Margo και George Behrakis.

Στο Συνέδριο αυτό, ψυχή του οποίου υπήρξε ο δραστήριος Πρόεδρός του καθηγητής John Balis, έγιναν 70 ανακοινώσεις από τους διαπρεπέστερους Ελληνιστές των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλων χωρών. Από το Ελληνικό Κέντρο του Ιδρύματος έλαβαν μέρος ο καθ. της Αρχαίας Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Εμμανουήλ Μικρογιαννάκης που ανέπτυξε το θέμα "The Ideal Constitution According to Pericles" και ο Χριστόφορος Χαραλαμπάκης, καθ. της Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος εισηγήθηκε το θέμα "Standard Modern Greek: The Present State". Ο κ. Χαραλαμπάκης, διάβασε την εισήγηση του μέλους του Δ.Σ., κ. Αθανάσιου Παπαδόπουλου, καθηγητή Αρχαιολογίας, «Death, power and society in prehistoric Aegean and Cyprus: The evidence of warrior-graves and paintings".ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΑ ΛΑΖΑΡΗ......


 

LINKS: WWW.IFORCE.GR    

 


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2010 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Εταιρική Επικοινωνία & Επιμέλεια Οργάνωσης:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Διεύθυνση: Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα
  • Tηλ: +30 210 3392500
  • Φαξ: +30 210 339 2318

 

Αρχή Σελίδας