Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 16 Αυγούστου 2004

Θέμα: "YACHTING DESTINATIONS IN GREECE 27/8/2004" - ABC CLUB 2004


Στα πλαίσια του Athens Business Club 2004 (abc 2004) που δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και το Ελληνικό Κέντρο Επενδύσεων (ΕΛΚΕ) διοργανώνεται στις 27 Αυγούστου 2004 και ώρα 18:00 στο Σαρόγλειο Μέγαρο (πλατεία Ρηγίλλης) εκδήλωση με θέμα "Yachting Destinations in Greece" για τους ξένους επισκέπτες/επιχειρηματίες των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο στόχος του abc 2004 (www.abc2004.gr) είναι να αξιοποιήσει το κλίμα δημοσιότητας και ενδιαφέροντος στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, προβάλλοντας την επιχειρηματική διάσταση και τις δυνατότητες της χώρας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Το abc 2004 είναι ένα forum για την διευκόλυνση επαφών μεταξύ ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων ενισχύοντας την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας.

Ο στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης που θα έχει την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Λιμένα Πειραιά είναι η προβολή και προώθηση του κλάδου του θαλάσσιου τουρισμού, η δικτύωση των επισκεπτών με έλληνες επιχειρηματίες και παράγοντες του θαλάσσιου τουρισμού, η πληροφόρηση από διακεκριμένους ομιλητές για θαλάσσιους προορισμούς στη χώρα μας και η υψηλού επιπέδου ψυχαγωγία. Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο Γενικός Γραμματέας ΥΕΝ Ιωάννης Τζωάννος ενώ κύριοι ομιλητές θα είναι ο Νίκος Γιαννής, Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ, ο Γιώργος Βερνίκος, Πρόεδρος της Vernicos Yachts και αντιπρόεδρος της ΕΠΕΣΤ και η Ειρήνη Αντωνοπούλου, Γενική Γραμματέας της ΕΣΜΕΘ.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Κατσιλέρου Αννα, iForce Communications (Τ: 210 339.2500 F: 210 339.2318)

LINKS: www.abc2004.gr


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων, Marketing και Πολιτικής Επικοινωνίας. Από την ίδρυση της εταιρείας το Νοέμβριο του 2000, η iForce Επικοινωνίες έχει κερδίσει μεγάλη απήχηση, καθώς και μερίδιο της ελληνικής αγοράς. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.

© 2004 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.

Αρχή Σελίδας