Δελτίο Τύπου - Ηγουμενίτσα, 16 Φεβρουαρίου 2007

Θέμα: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
ΕΥΚΟΛΑ- ΓΡΗΓΟΡΑ -ΣΤΑΘΕΡΑ

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσπρωτίας στο πλαίσιο του Μέτρου 4.2 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» έργο  «Προώθηση της Ανάπτυξης Ζήτησης Ευρυζωνικών Υπηρεσιών στη Θεσπρωτία» διοργανώνει με την επιμέλεια της ένωσης εταιρειών iForce Επικοινωνίες ΑΕ-Exodus Ανώνυμος Εταιρεία Πληροφορικής, συνέδριο στο ξενοδοχείο Angelika Pallas στην Ηγουμενίτσα με θέμα: « Η Προοπτική της Ευρυζωνικότητας στην Θεσπρωτία» τo Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2007 και ώρα 09:00 π.μ. 

Στο συνέδριο  - που είναι ανοικτό στο κοινό - έχουν προσκληθεί να μιλήσουν οι κ.κ.: Αντώνης Μπέζας, Υφυπουργός Οικονομικών, Βασίλης Ασημακόπουλος, Ειδικός Γραμματέας για την Κοινωνια της Πληροφορίας, Βασίλειος Γιόγιακας, Νομάρχης Θεσπρωτίας, Θωμάς Πιτούλης, Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, Φωκίων Ζαϊμης, Πρόεδρος iForce Επικοινωνίες, Ιωάννης Ταλούμης, Πρόεδρος Ινστιτούτου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδος (ΙΝΑΔΕ), Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Αδειοδοτημένων Τηλεπικοινωνιακών Επιχειρήσεων (ΣΑΤΠΕ), Νίκος Κάκαρης, Γενικός Διευθυντής, Παρατηρητήριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας, Ευαγγελία Πέλκα, Χειρίστρια έργων πρόσκλησης 84 για την προώθηση της ευρυζωνικότητας του  Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας», Υπουργείο Οικονομικών, Νίκος Δημητριάδης, Γεν. Δ/ντής STRATIS Στρατηγικές & Δράσεις Κοινωνίας Πληροφοριών ΕΠΕ, Στάθης Κοντός, Εμπορικός Σύμβουλος EXODUS, Μάρκος Παπαφωτίου, Προϊστάμενος  Τηλεπικοινωνιών Διαμερίσματος Κέρκυρας Πρέβεζας και Θεσπρωτίας ΟΤΕ, Σταύρος Κουτουπές, Υπεύθυνος Τμήματος Δημόσιου Τομέα - Hellas On Line -HOL, Άννα Βαλαβανίδου, δημοσιογράφος, Γ. Γραμματεια Επικοινωνίας ενώ θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι Αναστασίου Αλέξης, Εκδότης Εφημερίδων ΤΙΤΑΝΗ-ΤΟΛΜΗ, Πρόεδρος Ραδιοφωνικού Σταθμού Ράδιο Ηγουμενίτσα-Αλφα της Ηπείρου και Τηλεοπτικού Σταθμού TvA και Ευάγγελος Αθανασίου.

Υπενθυμίζουμε ότι ήδη στην Ηγουμενίτσα λειτουργεί χώρος ενημέρωσης του κοινού στην οδό Ελ. Βενιζέλου (πεζόδρομος). Στον χώρο αυτό έχουν εγκατασταθεί υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας με πρόσβαση στο διαδίκτυο (ίντερνετ) σε υψηλές ταχύτητες διασύνδεσης. Ο χώοος είναι ανοικτός για το κοινό καθημερινά πλην αργιών 10:30-13:30 και 18:00-20:00 ώστε να ενημερωθεί για τα οφέλη της ευρυζωνικότητας από ειδικά εκπαιδευμένα άτομα και να χρησιμοποιήσει το γρήγορο ίντερνετ από τους εγκατεστημένους στο περίπτερο υπολογιστές. Ο χώρος θα παραμείνει ανοιχτός για το κοινό έως το τέλος Ιουνίου 2007.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο τηλ.:26650-26615, www.nathesprotias.gr 

 


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου "Fortune 500", διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2007 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Διεύθυνση: Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα
  • Tηλ: +30 210 3392500-10
  • Φαξ: +30 210 339 2318

Αρχή Σελίδας