Δελτίο Τύπου - Ηγουμενίτσα, 16 Οκτωβρίου 2006

Θέμα: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
ΕΥΚΟΛΑ- ΓΡΗΓΟΡΑ -ΣΤΑΘΕΡΑ

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσπρωτίας στο πλαίσιο του Μέτρου 4.2 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» έργο  «Προώθηση της Ανάπτυξης Ζήτησης Ευρυζωνικών Υπηρεσιών στη Θεσπρωτία» εγκαινίασε χώρο επίδειξης για το κοινό που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 7 (στον πεζόδρομο), στην Ηγουμενίτσα την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2006 και ώρα 11:00 π.μ. Στα εγκαίνια μίλησε ο Νομάρχης Θεσπρωτίας Ηλίας Λιάκος. Ο κ. Λιάκος αναφέρθηκε στο έργο της Ευρυζωνικότητας για την Θεσπρωτία ύψους 250.000 Ευρώ μέρος του οποίου είναι και το σύγχρονο κέντρο ενημέρωσης που εγκαινιάστηκε με σκοπό την ενημέρωση και στήριξη της τοπικής κοινωνίας, και της νεολαίας. Στη συνέχεια μίλησε ο κ. Νίκος Δημητριάδης, Σύμβουλος Πληροφορικής και Τεχνικός Σύμβουλος της Νομαρχίας για το έργο της Ευρυζωνικότητας,  ο οποίος αναφέρθηκε στα τεχνικά χαρακτηριστικά και την ωφελιμότητα του έργου. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα τεχνικά χαρακτηριστικά του χώρου επίδειξης (υψηλές ταχύτητες διασύνδεσης, υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας) και στα οφέλη της ευρυζωνικότητας όπως είναι οι διάφορες εφαρμογές τηλε-εκπαίδευσης, τηλε-ιατρικής, η ταχύτατη ενημέρωση κλπ. Τέλος ευχαρίστησε την Αντινομάρχη Θεσπρωτίας κυρία Σταυρούλα Μπραϊμη για την ουσιαστική της συμβολή στο συγκεκριμένο έργο.

Στον χώρο αυτό έχουν εγκατασταθεί υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας με πρόσβαση στο διαδίκτυο (ίντερνετ) σε υψηλές ταχύτητες διασύνδεσης. Ο χώρος θα είναι ανοικτός για το κοινό ώστε να ενημερωθεί για τα οφέλη της ευρυζωνικότητας από ειδικά εκπαιδευμένα άτομα και να χρησιμοποιήσει το γρήγορο ίντερνετ από τους εγκατεστημένους στο περίπτερο υπολογιστές. Ο χώρος θα παραμείνει ανοιχτός για το κοινό έως το τέλος Ιουνίου 2007.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο τηλ.: 26650-26615, www.nathesprotias.gr 


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου "Fortune 500", διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2006 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Tηλ: 210-3392500-4

Αρχή Σελίδας