Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 17 Δεκεμβρίου 2007

Θέμα: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΘΕΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ. ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ.


Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αθηνών - Πειραιώς και η Υπερνομάρχης Αθηνών - Πειραιώς κα. Ντίνα Μπέη, στο πλαίσιο του Μέτρου 4.2 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» έργο  «Προώθηση της Ανάπτυξης Ζήτησης Ευρυζωνικών Υπηρεσιών στη Ν.Α. Αθηνών - Πειραιώς» διοργανώνει με την επιμέλεια της ένωσης iForce Επικοινωνίες ΑΕ - STRATIS Στρατηγικές & Δράσεις Κοινωνίας Πληροφοριών ΕΠΕ εσπερίδα με θέμα «Ευρυζωνικότητα & Εργασιακά Θέματα». Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2007 και ώρα 17:00, στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ (Πατησίων 69 και Αινιάνος 4,  Αθήνα).

Στην εκδήλωση, η οποία είναι ανοικτή στο κοινό, έχουν προσκληθεί να μιλήσουν οι εξής: Ντίνα Μπέη, Πρόεδρος Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών - Πειραιώς,  Νικήτας Κακλαμάνης, Δήμαρχος Αθηναίων, Γιάννης Παναγόπουλος, Πρόεδρος ΓΣΕΕ, Νίκος Κουλούρης, Αντιπρόεδρος, Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), Φώτης Αποστολόπουλος, Γενικός Γραμματέας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών - Πειραιώς, Λίνα Πέλκα, Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. «Κοινωνία της Πληροφορίας», Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών, Νίκος Κάκαρης, Γενικός Διευθυντής, Παρατηρητήριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας, Νίκος Δημητριάδης, Εκπρόσωπος Αναδόχου, Γενικός Δ/ντης STRATIS Στρατηγικές & Δράσεις Κοινωνίας Πληροφοριών ΕΠΕ, Μίνα Ζούλοβιτς, Δικηγόρος, Φιλοθεΐδης, Ρόγκας & Συνεταίροι, Εξωτερική Συνεργάτιδα Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού, Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαλλάς.

Πριν από την εκδήλωση, στις 16:30 θα τελεστούν τα εγκαίνια του νέου περιπτέρου ενημέρωσης για την ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ στο Πεδίον του Άρεως (Λεωφόρος Αλεξάνδρας & Μαυροματέων, πλησίον του αγάλματος Βασιλέως Κωνσταντίνου Α'). Στον χώρο αυτό έχουν εγκατασταθεί υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας με πρόσβαση στο διαδίκτυο (ίντερνετ) σε υψηλές ταχύτητες διασύνδεσης. Ο χώρος θα είναι ανοικτός για το κοινό ώστε να ενημερωθεί για τα οφέλη της Ευρυζωνικότητας από ειδικά εκπαιδευμένα άτομα και να χρησιμοποιήσει το γρήγορο ίντερνετ από τους εγκατεστημένους στο περίπτερο υπολογιστές. Ο χώρος θα παραμείνει ανοιχτός για το κοινό έως τις 20 Ιανουαρίου 2008 και ώρες 10:00 - 16:00.

Παράλληλα, στο ΚΕΠ των Αμπελοκήπων (Λεωφ. Κηφισίας 125 - 127, Αμπελόκηποι) θα λειτουργεί ενημερωτικό γραφείο για την Ευρυζωνικότητα. Όπως και στο Περίπτερο της Ευρυζωνικότητας, οι πολίτες θα μπορούν να ενημερωθούν για τα οφέλη της Ευρυζωνικότητας και να χρησιμοποιήσουν το γρήγορο ίντερνετ από τους διαθέσιμους υπολογιστές. Ο χώρος θα παραμείνει ανοιχτός για το κοινό από τις 20 Δεκεμβρίου 2007 έως και τις  20 Μαΐου 2008, τις ώρες λειτουργίας του ΚΕΠ. 


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου "Fortune 500", διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2007 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην κα. Αλεξάνδρα Μπάκα:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Διεύθυνση: Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα
  • Tηλ: +30 210 3392500-10
  • Φαξ: +30 210 339 2318

Αρχή Σελίδας