Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 17 Ιουνίου 2003

Θέμα: Πλήθος Σημαντικών Ομιλητών για την Ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας
Ενότητες : Υποδομές - Τεχνολογία - Περιβάλλον - Πολιτισμός - Τουρισμός - Αθλητισμός


Συνέδριο με θέμα "ΓΕΦΥΡΕΣ 2003'', διοργανώνει η iForce Επικοινωνίες στις 27 και 28 Ιουνίου 2003 στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο θα πραγματοποιηθεί φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά. Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝΑΔΕ), των Υπουργείων Πολιτισμού και ΠΕΧΩΔΕ και των Νομαρχίων Αχαΐας & Αιτωλοακαρνανίας και πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των Δήμων Πατρέων, Ρίου, Αντιρρίου & Ναυπάκτου. Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της εταιρείας διοργάνωσης iForce Επικοινωνίες κύριος Φωκίων Ζαΐμης σκοπός είναι να γίνει το συνέδριο αυτό θεσμός για την περιοχή ως ένα φόρουμ ανταλλαγής απόψεων και δημιουργικής σύνθεσης προτάσεων μεταξύ πολιτείας, πολιτικών φορέων, τεχνοκρατών και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ομιλητές θα είναι η Υπουρχός ΠΕΧΩΔΕ Βάσω Παπανδρέου, ο Υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος, ο κύριος Μιχάλης Παπαγιαννάκης, Ευρωβουλευτής, η κυρία Φάνη Πάλλη Πετραλιά, Βουλευτής, ο κύριος Σάββας Τσιτουρίδης, Βουλευτής, ο κύριος Δημήτρης Κατσικόπουλος, Νομάρχης Αχαΐας, ο κύριος Δημήτρης Σταμάτης, Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας, ο κύριος Απόστολος Κατσιφάρας, Αντινομάρχης Οικονομικής Ανάπτυξης Αχαίας, οι Δήμαρχοι Πατρέων, Ρίου, Ναυπάκτου, Αντιρρίου, ο κύριος Κώστας Ζαΐμης, Πρόεδρος ΙΝΑΔΕ, ο κύριος Κώστας Κατσιγιάννης Γενικός Διευθυντής ΕΟΤ, ο κύριος Ανδρέας Κουνινιώτης, Αντιπρόεδρος ΙΝΑΔΕ, ο κύριος Γιάννης Ταλούμης Αντιπρόεδρος ΙΝΑΔΕ, ο κύριος Αλέξανδρος Παναγόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος SUPER FAST FERRIES, Ο κύριος Μάκης Ασημακόπουλος, Γ.Δ/ντής Αθλημάτων ΟΕΑ2004, ο κύριος Γιώργος Κασσιμάτης, Δ/ντης Γραφείου Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο κύριος Σμυρλής Λιακατάς Χρήστος, Βουλευτής, ο κύριος Ιωάννης Κεφαλογιάννης, Βουλευτής, ο κύριος Θανάσης Παπανδρόπουλος, Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού Τύπου, ο κύριος Δημήτρης Στεργίου, Δ/ντής του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, ο κύριος Βοκολίδης Δημήτρης, Μέλος Δ.Σ. ΣΕΠΒΕ, ο κύριος Σωτήρης Βαρνάβας, Καθηγητής Παν/μίου Πατρών, ο κύριος Κων/νος Κασσιός, Καθηγητής ΕΜΠ, ο κύριος Γιάννης Καλαβρουζιώτης, Λέκτορας Παν/μίου Ιωαννίνων, ο κύριος Νίκος Χαραλαμπόπουλος, Δημοσιογράφος ANT1 και Εκδότης του περιοδικού AGENDA SPORT ACTION,ο κύριος Γιώργος Μυλωνάς, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Σκηνοθετών, ο κύριος Λευτέρης Ζαγορίτης, Πολιτευτής Β' Αθηνών, ο κύριος Πάρις Γιαννίκος, Πρόεδρος της ART FACTORY, ο κύριος Κυριάκος Ρερρές, Γεν.Διευθυντής του Π.Ο.Ξ., ο κύριος Ανδρέας Βρής, Δημοσιογράφος, ο κύριος Βασίλης Κορομάτζος, Πρόεδρος της Δ.Α.Ε.Μ., ο κύριος Πέτρος Γανός, Διδάκτωρ Ηλεκτρολόγος-Μηχανολόγος και Στέλεχος Ε.Α.Ι.Τ.Υ., ο κύριος Βασίλης Κούτσης, Γ. Δ/ντής του ASTAKOS TERMINAL, ο κύριος Γιάννης Σκουρογιάννης, Σύμβουλος Έρευνας και Εφαρμογών Πολιτισμικής Τεχνολογίας, ο κύριος Σεραφείμ Τσούκος, Δικηγόρος, ο κύριος Γιώργος Αναστασόπουλος, Δ.Σ. EUCAT, ο κύριος Φαίδων Στράτος, Σύμβουλος TUV AUSTRIA, η κυρία Άντα Βλαχούτσικου, Περιβαλλοντολόγος, ο κύριος Γιάννης Ιωαννίδης, Προπονητής της Εθνικής Ομάδος Καλαθοσφαίρισης, ο κύριος Σταύρος Τσέτσης, Πολεοδόμος, ο κύριος Φωκίων Ζαίμης, Πρόεδρος της εταιρίας iforce Επικοινωνίες, εκλεκτοί επιστήμονες και εκπρόσωποι φορέων.

Aργυρός Χορηγός του συνεδρίου είναι η κατασκευαστική εταιρεία ΑΞΩΝ, χορηγός η εταιρεία ΤΙΤΑΝ, υποστηρικτές οι εταιρείες SUPER FAST FERRIES και FRIGOGLASS ενώ χορηγοί επικοινωνίας οι εφημερίδες ΕΞΠΡΕΣ - ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ και ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, το ειδικό περιοδικό ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕΒΕ, και το τηλεοπτικό κανάλι ΠΑΤΡΑ TV.

Για συμμετοχές και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ. 210 3392500-4

LINKS: www.inade.gr


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει εταιρικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς πελατείας μας, στους τομείς της Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και Σχέσεων με επενδυτές και της Στρατηγικής Επικοινωνίας. Η διεθνής μας ομάδα από επαγγελματίες με τεχνογνωσία σε δίκτυα και στελέχη παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" στους εξής τομείς: Επικοινωνιακή Πληροφορική, Επενδυτική Τραπεζική και Εταιρικά Οικονομικά, Μάρκετινγκ και Επικοινωνία, Πολιτισμός και Ευρωπαϊκά έργα που υποστηρίζονται από ένα ιδιαίτερο IDEA LAB. Από την ίδρυση της εταιρείας το Νοέμβριο του 2000, η iForce Επικοινωνίες έχει κερδίσει μεγάλη απήχηση, καθώς και μερίδιο αγοράς. Oι πελάτες μας περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου Fortune 500, διεθνείς εισηγμένες εταιρείες και δημόσιες και ιδιωτικές ελληνικές εταιρείες που θεωρούν τη στρατηγική προσέγγιση και παρουσία ζωτική για την παγκόσμια οικονομία.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στη διεύθυνση:

  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε. Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα
  • Tηλ: +3.010.339.2500-10
  • Φαξ: +30.210.339.2318

© 2002 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.

Αρχή Σελίδας