Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 17 Νοεμβρίου 2009

Θέμα: «Κυκλοφορία νέου βιβλίου:
"ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΟΡΙ Η΄ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ". Μπορούμε να επιλέξουμε το φύλλο των παιδιών μας;»


Κυκλοφορεί σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας το νέο βιβλίο του Δρ. Νικηφόρου Κλήμη «ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΟΡΙ Η΄ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ» από τις εκδόσεις ''ΚΕΡΠΙΝΗ''. Βασικά σημεία και απαντήσεις που δίνει το βιβλίο είναι στα ακόλουθα ερωτήματα:

Μπορούμε να επιλέξουμε το φύλο των παιδιών μας(χωρίς φάρμακα);
Επηρεάζει η διατροφή την επιλογή του φύλου;
Ποιες οι κατάλληλες ερωτικές στάσεις για την επιλογή φύλλου;
Ποια είναι η φυσιολογία του άνδρα και της γυναίκας (με φωτογραφίες);
Πώς θα διαλέξω το φύλο του παιδιού μου;
Ποιοι είναι οι κρίσιμοι παράγοντες για την σύλληψη και την επιλογή του φύλου;

Το βιβλίο παρουσίασαν πρόσφατα σε κεντρικό βιβλιοπωλείο της Αθήνας οι: Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Εύα Ντελιδάκη δημοσιογράφος και συγγραφέας και ο Φωκίων Ζαΐμης από τις Εκδόσεις Κερπινή ενώ και ο ίδιος ο Δρ. Νικηφόρος Κλήμης απάντησε σε ερωτήσεις του πολυπληθές νεανικού κοινού μετά το τέλος της παρουσίασης.
Όλοι οι ομιλητές αναφέρθηκαν στο ανήσυχο πνεύμα, την επιστημονική πληρότητα και το απαράμιλλο ήθος του Δρ. Νικηφόρου Κλήμη ο οποίος έχει προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και σημαντικό έργο στον τομέα της έρευνας γύρω από την γυναικολογία και μαιευτική με βάση έγκυρες ξένες έρευνες και συμπεράσματα που ωστόσο τα έχει προσαρμόσει με βάση την εμπειρία του (2.500 γεννήσεις) στην ελληνίδα γυναίκα. Ο Δρ. Κλήμης αναφέρθηκε εκτενώς και σε ζητήματα ηθικής όπως η αντίθεσή του στην καταστροφή εμβρύων (για την επιλογή φύλου).


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2009 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Εταιρική Επικοινωνία & Επιμέλεια Οργάνωσης:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Διεύθυνση: Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα
  • Tηλ: +30 210 3392500
  • Φαξ: +30 210 339 2318

Αρχή Σελίδας