Δελτίο Τύπου - 17 Οκτωβρίου 2003

Θέμα: "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ - 89,5FM"


Νέα εκπομπή ξεκίνησε στις 10 Οκτωβρίου 2003 στον ραδιοφωνικό σταθμό της Eκκλησίας της Ελλάδος 89,5 FM με θέμα:

"ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ - 89,5FM"

Η εκπομπή πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή και ώρα 10.00-11.00 και πραγματεύεται θέματα επικαιρότητας από την κοινωνική, πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας μας στα πλαίσια των αρχών της Ορθοδοξίας.

Εμφαση δίνεται σε θέματα που αφορούν τον πολίτη, τις νέες τεχνολογίες και την κοινωνική ανισότητα ενώ γίνεται ανασκόπηση και σχολιασμός των σημαντικότερων γεγονότων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Την εκπομπή παρουσιάζουν οι Γιάννης Ταλούμης και Φωκίων Ζαΐμης, Σύμβουλοι Νέων Τεχνολογιών και Ανάπτυξης και συντονίζουν οι Δημήτρης Ριζούλης και Κώστας Παππάς δημοσιογράφοι.

Τηλ. Επικοινωνίας εκπομπής: 210 7298222


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων, Marketing και Πολιτικής Επικοινωνίας. Από την ίδρυση της εταιρείας το Νοέμβριο του 2000, η iForce Επικοινωνίες έχει κερδίσει μεγάλη απήχηση, καθώς και μερίδιο της ελληνικής αγοράς. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.

© 2003 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Για περισσότερες πληροφορίες, διαφήμιση και χορηγικές ευκαιρίες για την φετινή εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνείτε με :

  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Tηλ: 210.339.2500-10
  • Φαξ: 210.339.2318

Αρχή Σελίδας