Δελτίο Τύπου - Αίγιο, 18 Μαϊου 2005

Θέμα: ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ......ΕΥΚΟΛΑ- ΓΡΗΓΟΡΑ -ΣΤΑΘΕΡΑ


Το Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΑΙΤΥ) στα πλαίσια του Μέτρου 4.2 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» υλοποιεί το έργο «Προώθηση της Ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας». Στόχος του έργου είναι η προώθηση της ζήτησης και χρήσης ευρυζωνικών υπηρεσιών και υποδομών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η προώθηση αυτή θα γίνει με την ενημέρωση φορέων, ειδικών ομάδων - στόχων και κοινού για το θέμα καθώς και με επίδειξη των δυνατοτήτων της ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο. Προς την κατεύθυνση αυτή, με την επιμέλεια της iForce Επικοινωνίες, το ΕΑΙΤΥ ξεκινά την ολοκληρωμένη επικοινωνία με διαφήμιση και ενημερωτικές εκδηλώσεις στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, για την περίοδο 2005 - 2006.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει εκδήλωση στην Αίθουσα «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» (Αρχαιολογικό Μουσείο Αιγίου Μιχαλοπούλου 3 & Αγ. Ανδρέου), την Τετάρτη 18 Μαϊου 2005 και ώρα 18:00 - 21:00. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν οι κ.κ. Αντώνης Γκάβρανιτς, Ειδικός Σύμβουλος Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Γεώργιος Περπής, Δήμαρχος Αιγίου, Ανδρέας Κουνινιώτης, Πρόεδρος ΣΕΒ Δ. Ελλάδος, Αντιπρόεδρος ΙΝΑΔΕ, Πρόεδρος εταιρείας «ΠΑΡΘΕΝΩΝ» ενώ ομιλίες θα απευθύνουν οι κ.κ.: Αβέρκιος Βαφειάδης, Εκπρόσωπος ΕΥΔ ΕΠ, ΚτΠ. Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Κοινωνία της Πληροφορίας" Ευρυζωνικότητα, Χρήστος Μπούρας, Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών και ΕΑΙΤΥ, "Η Ευρυζωνικότητα στην ΠΔΕ: Πού είμαστε και πού πρέπει να πάμε", Σταύρος Γιαννακόπουλος, Εκπρόσωπος εταιρείας Palatino, "Η Ευρυζωνικότητα στις μεσαίες επιχειρήσεις", Γεράσιμος Μακεδονόπουλος, Περ. Δ/ντης ΟΤΕ, "Ευρυζωνικότητα στην Τηλεπ/κη Περιφέρεια ΟΤΕ στη Δυτ. Ελλάδα", Λεωνίδας Μαυρουδής, Αντιδήμαρχος Αιγίου" Δίκτυο οπτικών ινών Δήμου Αιγίου: Η Ευρυζωνικότητα καταλύτης για την ανάπτυξη της πόλης" Νίκος Δημητριάδης, Γεν. Δ/ντής STRATIS Στρατηγικές & Δράσεις Κοινωνίας Πληροφοριών ΕΠΕ, "Ευρυζωνικότητα στον Δήμο Διακοπτού", Χρίστος Γεωργόπουλος, PROTIANET EΠΕ, "Ανάπτυξη υπηρεσιών με χρήση Ευρυζωνικών δικτύων" Τριαντάφυλλος Σαραφίδης, Business development manager, Η+S TECHNOLOGY SOLUTIONS "Ευρυζωνικές υπηρεσίες στις επιχειρήσεις" και συντονιστής θα είναι η δημοσιογράφος κυρία Πέπη Σπηλιωτοπούλου.

HELPDESK: 801 11 22263 (801 11 BBAND)

LINKS: http://ru6.cti.gr/broadband


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου "Fortune 500", διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2005 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Tηλ: 210.339.2500-10

Αρχή Σελίδα