Δελτίο Τύπου - Πάτρα, 19 Δεκεμβρίου 2005

Θέμα: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΤΟΪ 1800-2003


Παρουσίαση βιβλίου του συγγραφέα ιστορικού κ. Κώστα Μ. Σταματόπουλου με τίτλο "Το Χρονικό Του Τατοίου 1800-2003'', θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2005 και ώρα 20:00 στο ξενοδοχείο Βυζαντινό της Πάτρας.  Την εκδήλωση διοργανώνει ο Πρόεδρος της iForce Επικοινωνίες Φωκίων Ζαϊμης, οι εκδόσεις ΚΑΠΟΝ και το Βιβλιοπωλείο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ. Την εκδήλωση θα  χαιρετήσει ο κ. Παύλος Μαρινάκης δικηγόρος- συγγραφέας, ενώ την παρουσίαση του βιβλίου θα κάνει ο κ. Χρήστος Μούλιας δικηγόρος- συγγραφέας Πρόεδρος της Ιστορικής και Εθνολογικής Εταιρίας Πελοποννήσου.

Το χρονικό του Τατοΐου (1800-2003), παρουσιάζει με κάθε λεπτομέρεια την ιστορία ενός κτήματος, το οποίο λόγω της ιδιότητας των ιδιοκτητών του είχε μία απόλυτη μοναδικότητα. Το κείμενο αγκαλιάζει ταυτόχρονα πολλές πραγματικότητες χάρη στην χρησιμοποίηση ποικίλων ιστορικών πηγών από επίσημα κρατικά έγγραφα ως προσωπικά ημερολόγια και αλληλογραφία. Ο αναγνώστης βλέπει να εκτυλίσσεται, μέσα σε ένα συνεχώς ανανεωμένο φυσικό και κτηριακό/αρχιτεκτονικό πλαίσιο, την ιστορία πέντε γενεών ανθρώπων από εργάτες και χωρικούς ώς τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, τα οποία συχνά προσεγγίζει ο συγγραφέας, μέσα από τα ιδιωτικά τους - άγνωστα μέχρι στιγμής - έγγραφα και τις προσωπικές τους αναμνήσεις, ως ιδιώτες. Φωτογραφίες, σχέδια, χάρτες  συμπληρώνουν  το κείμενο. Ταυτόχρονα, με κεντρικό σημείο αναφοράς πάντοτε το Τατόι, ο αναγνώστης παρακολουθεί την πορεία της ελληνικής πολιτικής, κοινωνικής και διπλωματικής ιστορίας στο διάστημα ενός περίπου αιώνα (1871-1973).


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου "Fortune 500", διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2005 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Tηλ: 210.339.2500-10

Αρχή Σελίδα