Δελτίο Τύπου - Πάτρα, 19 Μαρτίου 2003

Θέμα: Γέφυρες - Ιούνιος 2003


Την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2003 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Νομαρχίας Αχαΐας με την παρουσία εκπροσώπων των Δήμων Πάτρας, Αντιρρίου, Ναυπάκτου και Ρίου καθώς και των εκπροσώπων των Νομαρχιών Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας. Την συζήτηση συντόνισαν ο Φωκίων Ζαϊμης από την εταιρεία διοργάνωσης iForce Επικοινωνίας και το μέλος δ.σ. του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝΑΔΕ) κύριος Πέτρος Μαντάς. Όλοι οι παρευρισκόμενοι επιβεβαίωσαν την στήριξή τους στο συνέδριο ΓΕΦΥΡΕΣ 2003 το οποίο θα πραγματοποιηθεί και φέτος στις 27-28 Ιουνίου 2003 στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στην συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων για τις θεματικές ενότητες και τους ομιλητές του συνεδρίου και συμφωνήθηκε να γίνει προσπάθεια να καλεσθούν και δήμαρχοι Ευρωπαϊκών πόλεων για να τιμήσουν με την παρουσία τους το συνέδριο. Επίσης συμφωνήθηκε να υπάρξουν ομιλίες από εκπροσώπους της Πολιτείας, των πολιτικών κομμάτων και των κοινωνικών και συλλογικών φορέων στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο καθώς και από ειδικούς τεχνοκράτες στις αντίστοιχες θεματικές ενότητες. Οι ενότητες φέτος θα είναι:

  1. Ανάπτυξη Δ. Ελλάδας -Υποδομές
  2. Νέες Τεχνολογίες και Περιφερειακή Ανάπτυξη
  3. Περιβάλλον
  4. Τουριστική Ανάπτυξη
  5. Πολιτισμός

Τέλος επισημάνθηκε ότι το συνέδριο θα πρέπει γίνει θεσμός για την περιοχή για την ανταλλαγή απόψεων, την επικοινωνία και την δημιουργική σύνθεση προτάσεων μεταξύ της Πολιτείας, των πολιτικών φορέων, τεχνοκρατών και της τοπικής αυτοδιοίκησης για τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την ανάπτυξη της δυτικής Ελλάδας.

Χορηγοί Επικοινωνίας:

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΞΠΡΕΣ - ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ

ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕΒΕ


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει εταιρικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς πελατείας μας, στους τομείς της Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και Σχέσεων με επενδυτές και της Στρατηγικής Επικοινωνίας. Η διεθνής μας ομάδα από επαγγελματίες με τεχνογνωσία σε δίκτυα και στελέχη παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" στους εξής τομείς: Επικοινωνιακή Πληροφορική, Επενδυτική Τραπεζική και Εταιρικά Οικονομικά, Μάρκετινγκ και Επικοινωνία, Πολιτισμός και Ευρωπαϊκά έργα που υποστηρίζονται από ένα ιδιαίτερο IDEA LAB. Από την ίδρυση της εταιρείας το Νοέμβριο του 2000, η iForce Επικοινωνίες έχει κερδίσει μεγάλη απήχηση, καθώς και μερίδιο αγοράς. Oι πελάτες μας περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου Fortune 500, διεθνείς εισηγμένες εταιρείες και δημόσιες και ιδιωτικές ελληνικές εταιρείες που θεωρούν τη στρατηγική προσέγγιση και παρουσία ζωτική για την παγκόσμια οικονομία.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στη διεύθυνση:

  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε. Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα
  • Tηλ: +30.210.339.2500-10
  • Φαξ: +30.210.339.2318

© 2002 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.

Αρχή Σελίδας