Δελτίο Τύπου - Πάτρα, 19 Μαρτίου 2005

Θέμα: ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ....ΕΥΚΟΛΑ- ΓΡΗΓΟΡΑ -ΣΤΑΘΕΡΑ


Το Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΑΙΤΥ) στα πλαίσια του Μέτρου 4.2 του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Κοινωνία της Πληροφορίας" υλοποιεί το έργο "Προώθηση της Ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας". Στόχος του έργου είναι η προώθηση της ζήτησης και χρήσης ευρυζωνικών υπηρεσιών και υποδομών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η προώθηση αυτή θα γίνει με την ενημέρωση φορέων, ειδικών ομάδων - στόχων και κοινού για το θέμα καθώς και με επίδειξη των δυνατοτήτων της ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο. Προς την κατεύθυνση αυτή, με την επιμέλεια της iForce Επικοινωνίες, το ΕΑΙΤΥ ξεκινά την ολοκληρωμένη επικοινωνία με διαφήμιση και ενημερωτικές εκδηλώσεις στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, για την περίοδο 2005 - 2006.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2005 και ώρα 09:00 - 18:00. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν μεταξύ άλλων οι κ.κ Βασίλειος Ανδρονόπουλος, Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης Παύλος Σπυράκης, Διευθυντής ΕΑΙΤΥ, Στέλιος Χριστάκος, Προϊστάμενος ΕΥΔ του ΕΠ ΚτΠ, Ιωάννης Μαρκόπουλος, Mέλος της Επιτροπής Internet & Value Added Services, εκπρόσωπος ΣΕΠΕ , Αθανάσιος Πηλιούνης, Πρόεδρος TELEDOME, Ιωάννης Ταλούμης, Πρόεδρος 3ΝΕΤ, Αντιπρόεδρος ΙΝΑΔΕ., Σπύρος Ζάχος, Δ/ντής Σχεδιασμού ΟΤΕ Α.Ε., Ιωάννης Καβακλής, Internet Marketing Manager, Forthnet , Αντώνης Ρουσέας, Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης ERICSSON, Νικόλαος Λαμπρογιώργος, CISCO SYSTEMS HELLAS,Ιωάννης Σκοπούλης, Κέντρο Διαχείρισης Δικτύων, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Στέλιος Σαρτζετάκης, ΕΔΕΤ, Γεώργιος Κυρμούτσος, Προϊστάμενος Τμήματος Ασύρματων Επικοινωνιών, ΜΑΡΑΚ Ηλεκτρονική, Χρήστος Μπούρας, Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών και ΕΑΙΤΥ, Ιωάννης Κωστόπουλος, Ειδικός Σύμβουλος Πληροφορικής, Εκπρόσωπος Δήμου Πάτρας, Πέτρος Γανός, Δρ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Γεράσιμος Μακεδονόπουλος, Περ. Δ/ντης ΟΤΕ, Αθανάσιος Πανούσης, Patras Wireless Network, Μιχάλης Παρασκευάς, Αναπληρωτής Διευθυντής Τομέα Δικτυακών Τεχνολογιών, ΕΑΙΤΥ και συντονιστές θα είναι οι έγκριτοι δημοσιογράφοι: Ανδρέας Αλεξ. Βρής, Μιχάλης Βασιλάκης, Γιάννης Γεωργόπουλος και Παναγιώτης Γιαλένιος.

Στην εκδήλωση θα συζητηθούν μεταξύ άλλων θέματα όπως : η σημασία της ανάπτυξης ευρυζωνικών υποδομών στη χώρα, η θετική επίδραση των νέων υπηρεσιών στην καθημερινή ζωή του πολίτη, "Πετυχημένα Παραδείγματα Ευρυζωνικών Υποδομών και Υπηρεσιών στο Δημόσιο, στις Επιχειρήσεις και στο Ευρύ Κοινό σε περιφέρειες", "Ευρυζωνικό Μητροπολιτικό Δίκτυο Οπτικών Ινών Πάτρας και Ρίου"", "Στρατηγικός Σχεδιασμός του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου για την Ευρυζωνικότητα" κ.ά.΄, ενώ θα γίνει και παρουσίαση έργων και πρωτοβουλιών που λαμβάνουν χώρα στην Περιφέρεια και αφορούν την ανάπτυξη ευρυζωνικών υποδομών και υπηρεσιών.

HELPDESK: 801 11 22263 (801 11 BBAND)

LINKS: http://ru6.cti.gr/broadband


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου "Fortune 500", διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2005 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Tηλ: 210.339.2500-10

Αρχή Σελίδα