Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 1 Νοεμβρίου 2005

Θέμα: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
ΑΤΤΙΚΗΣ - Ψ.Ν.Α.

Συνέντευξη Τύπου για την ενημέρωση σχετικά με το έργο του διοργανώνει το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, την Τρίτη 1 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην Αίγλη Ζαππείου (αίθουσα Ολυμπία).

Η ενημέρωση συμπίπτει με την επέτειο συμπλήρωσης ογδόντα (80) χρόνων από την ίδρυση του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο  Διοικητής του Νοσοκομείου Αθανάσιος Κοσμόπουλος, Ιατροί και άλλοι επιστημονικοί συνεργάτες και θα αναφερθεί στην ιστορία, το έργο και τις προοπτικές του. Ακόμη, θα αναφερθούν οι παρεμβάσεις που γίνονται στο πλαίσιο της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης. Παράλληλα, θα παρουσιαστεί και η πορεία υλοποίησης των έργων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Υγεία-Πρόνοια 2000-2006".

Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί να απευθύνει χαιρετισμό ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νικήτας Κακλαμάνης. Μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου θα παρατεθεί γεύμα εργασίας.

LINKS: www.ygeia-pronoia.gr


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου "Fortune 500", διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2005 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Tηλ: 210.339.2500-10

Αρχή Σελίδα