Δελτίο Τύπου - Πάτρα, 1 Νοεμβρίου 2006

Θέμα: ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΥΚΟΛΑ- ΓΡΗΓΟΡΑ -ΣΤΑΘΕΡΑ


Το Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΑΙΤΥ) στα πλαίσια του Μέτρου 4.2 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» υλοποιεί το έργο «Προώθηση της Ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Στόχος του έργου είναι η προώθηση της ζήτησης και χρήσης ευρυζωνικών υπηρεσιών και υποδομών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η προώθηση αυτή γίνεται με την ενημέρωση φορέων, ειδικών ομάδων - στόχων και κοινού για το θέμα καθώς και με επίδειξη των δυνατοτήτων της ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο. Προς την κατεύθυνση αυτή,  με την επιμέλεια της iForce Επικοινωνίες, το ΕΑΙΤΥ συνεχίζει την ολοκληρωμένη επικοινωνία με διαφήμιση και ενημερωτικές εκδηλώσεις στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, για την περίοδο 2005 - 2006.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει εκδήλωση στο Λάτσειο Μέγαρο - Δήμου Πύργου, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και ώρα 09:00 -15:00. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν οι Γαβριήλ Λιατσής, Δήμαρχος Πύργου και Ιωάννης Λυμπέρης, Δήμαρχος Αμαλιάδας. Kατά την πρώτη συνεδρία ομιλίες θα απευθύνουν οι κ.κ.: Αβέρκιος Βαφειάδης, Εκπρόσωπος ΕΥΔ ΕΠ ΚτΠ, Θανάσης Κοσμόπουλος, Διοικητής - Πρόεδρος ΔΣ Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, Ευάγγελος Καπούλας, Μηχανικός Έρευνας & Ανάπτυξης ΕΑΙΤΥ, Ιωάννης Μιχαλακόπουλος, Πρόεδρος Α.Δ.Ε. Πύργου, Άρης Γιαννακόπουλος, Εκπρόσωπος Δήμου Βαρθολομιού, ενώ συντονιστής θα είναι η Γιώτα Αργυροπούλου, Δημοσιογράφος IONION FM / ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΗ.

Με ενδιαφέρον αναμένεται το δεύτερο πάνελ, το οποίο θα συντονίσει ο Νίκος Αγγελόπουλος, Δημοσιογράφος GRECA FM και στο οποίο θα μιλήσουν οι κ.κ. : Μιχάλης Δικαιάκος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Υπεύθυνος Δικτύου Τεχνικού Τμήματος Ηλείας - OTE, Θανάσης Κασκαμανίδης, ADSL Product Manager, FORTHnet, και ο Κων/νος Ρογκάλας, Διευθυντής Marketing και Ανάπτυξης, Νοτιοανατολική Ευρώπη, ERICSSON ΕΛΛΑΣ Α.Ε. .

-Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ-

HELPDESK: 801 11 22263 (801 11 BBAND)

LINKS: http://ru6.cti.gr/broadband


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου "Fortune 500", διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2006 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Tηλ: 210-3392500-10

Αρχή Σελίδας