Δελτίο Τύπου - Ιωάννινα, 01 Σεπτεμβρίου 2008

Θέμα: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΛΗΞΗ ΕΡΓΟΥ «ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ»

Συνέντευξη Τύπου αναφορικά με το Μαθητικό Διαγωνισμό για τις Αρχές του Γκέτεμποργκ και της Λισσαβόνας έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δημήτριος Πανοζάχος, την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008 και ώρα 11:00 σε αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Grand Serai. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι μαθητές που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό, καθηγητές από τα σχολεία που συμμετείχαν καθώς και δημοσιογράφοι από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Ηπείρου, κ. Δημήτριος Πανοζάχος ο οποίος αφού ευχαρίστησε και συνεχάρη για ακόμα μια φορά τους μαθητές που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό, σημείωσε τα οφέλη που αποκόμισαν με τη συμμετοχή τους τόσο στο διαγωνισμό όσο και στο ταξίδι που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, τονίζοντας ιδιαίτερα την εκπαιδευτική και ψυχαγωγική του διάσταση. Τέλος, τόνισε την πλήρη σύμπραξη της Περιφέρειας Ηπείρου με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, σε τέτοιου είδους δράσεις και υποσχέθηκε πως ο συγκεκριμένος διαγωνισμός θα συνεχιστεί και τις επόμενες χρονιές για να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους μαθητές από την Ήπειρο να βιώσουν την συγκεκριμένη εμπειρία.

Έπειτα, τον λόγο πήρε ο Περιφερειακός Διευθυντής Α' βάθμιας και Β' βάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου κ. Νικόλαος Πετρόπουλος, ο οποίος αφού συνεχάρη και αυτός τους μαθητές αλλά και τους καθηγητές που βοήθησαν στην πραγμάτωση αυτού του έργου, υποσχέθηκε πως η Περιφερειακή Διεύθυνση βάθμιας και Β' βάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου θα στέκεται πάντα αρωγός σε αντίστοιχες ενέργειες της Περιφέρειας Ηπείρου.

Ένας από τους μαθητές που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό, ο Δημήτρης Αλεξίου, αφού ευχαρίστησε την Περιφέρεια Ηπείρου για τη δράση που πραγματοποίησε, αναφέρθηκε στο ταξίδι στις Βρυξέλες καθώς και στις εμπειρίες και τα συναισθήματα που βίωσε με την επίσκεψη στο Κέντρο της Ευρώπης. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν και οι Διευθυντές Εκπαίδευσης από τους τέσσερεις Νομούς της Περιφέρειας. Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, δόθηκαν φορητοί υπολογιστές ως βραβεία στους υπεύθυνους καθηγητές των τριών πρώτων σχολείων που διακρίθηκαν στο Μαθητικό Διαγωνισμό.

LINKS: www.roe.gr/diagonismos


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2008 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Εταιρική Επικοινωνία & Επιμέλεια Οργάνωσης:

iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Διεύθυνση: Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα

Tηλ: +30 210 3392500-10

Φαξ: +30 210 339 2318

Αρχή Σελίδας