Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2009

Θέμα: "G R E E C E C H I C "
Πρώτη διεθνής έκδοση σε παγκόσμια κυκλοφορία

 
Κυκλοφόρησε από τις διεθνείς εκδόσεις "Εditions Didier Millet''CHIC και την iForce Επικοινωνίες το βιβλίο κύρους για την Ελλάδα ''GREECE CHIC''. Είναι το πιο πρόσφατο βιβλίο από την υπερπολυτελή σειρά CHIC COLLECTION των εικοσιπέντε και πλέον τίτλων παγκοσμίως για τον τουρισμό και τα πολυτελή είδη. Ακολουθούν κάποια από τα βιβλία της σειράς: ITALY CHIC, CROATIA CHIC , DUBAI CHIC, MOROCCO CHIC, NEW ZEALAND CHIC, SOUTH AFRICA CHIC, BALI CHIC, HONG KONG CHIC, TOKYO CHIC κ.α.
Τα βιβλία της CHIC COLLECTION παρουσιάζουν την κάθε χώρα από ιστορική άποψη και στη συνέχεια παρουσιάζουν τις ευρύτερες περιοχές της χώρας (γεωγραφικές περιφέρειες) από άποψη ιστορική, τουριστική, γαστρονομική κ.λπ. με ένα σύγχρονο, πρωτοποριακό και λειτουργικό τρόπο (σύγχρονοι χώροι τέχνης, εστιατόρια, μουσεία, αξιοθέατα, μεταφορές, υποδομές κ.λπ). Παράλληλα τα βιβλία της CHIC COLLECTION παρουσιάζουν ανά χώρα την αφρόκρεμα των τουριστικών θέρετρων και τις υπερπολυτελείς μάρκες στην παγκόσμια αγορά. Το αναγνωστικό κοινό που αποσκοπεί η συγκεκριμένη σειρά είναι διεθνές και αποτελείται από υψηλής στάθμης΄΄luxury minded΄΄επισκέπτες, εμπειρογνώμονες καθώς και απαιτητικούς ταξιδιώτες με εκλεπτυσμένη γαστρονομική γεύση. Τα βιβλία αυτά απευθύνονται απευθείας στους καταναλωτές και βρίσκονται στα σημαντικότερα βιβλιοπωλεία της Ευρώπης, των Η.Π.Α. και της Ασίας, σε επιλεγμένα αεροδρόμια, ξενοδοχεία, μαρίνες, τουριστικούς χώρους κλπ.
Αποτελεί σημαντική επιτυχία η ένταξη και κυκλοφορία του GREECE CHIC στο διεθνές δίκτυο της Edition Didier Millet διότι είναι από τα ελάχιστα βιβλία που παρουσιάζουν την Ελλάδα που κυκλοφορούν παγκοσμίως σε περισσότερες από 25 χώρες. Η πρώτη έκδοση κυκλοφορεί σε τουλάχιστον 30.000 αντίτυπα. Επίσης ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι προωθείται και στο διαδίκτυο από το πλέον δημοφιλές ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο (www.amazon.com).

Θεωρείται μέγιστη η συμβολή του στην προσέλκυση τουρισμού υψηλής εισοδηματικής στάθμης (luxury tourism) που αποτελεί και εθνική στρατηγική, χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα κονδύλια διαφήμισης. Η πρώτη έκδοση του GREECE CHIC περιλαμβάνει μία προσεκτικά επιλεγμένη γκάμα από υπερπολυτελή ξενοδοχεία, εξειδικευμένους χώρους εκδηλώσεων, τουριστικά καταλύματα, αμπελώνες και αίθουσες εκθέσεων σε όλη την Ελλάδα. Το βιβλίο χωρίζεται στις ακόλουθες θεματικές ακόλουθες:
Πολιτιστική Κληρονομιά - μία περιήγηση από τον Κλασσικό Ελληνισμό και το Βυζάντιο στο παρόν, αναφορά στα σημαντικότερα αρχαιολογικά μνημεία και μουσεία της χώρας - μία περιληπτική περιγραφή της ελληνικής κουλτούρας, της μόδας, των κοσμημάτων και της σύγχρονης τέχνης, Γαστρονομία - μία σύνοψη των καλύτερων σεφ, εστιατορίων και παραδοσιακών φαγητών, Ελληνική Οινοποσία - μία παρουσίαση του επώνυμου Ελληνικού Οίνου και κάποιων εκ των παγκοσμίως αναγνωρισμένων οίνων, οινοπαραγωγών και αμπελώνων, Η Ελλάδα τη νύχτα - η νυχτερινή ζωή στην Ελλάδα και τέλος Ένα ταξίδι με θαλαμηγό, η Οδύσσεια.ΦΟΡΜΑ ΑΓΟΡΑΣ

Προς: iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
Τηλ: 210 3392500-1
Φαξ: 210 3392318
e-mail: office@iforce.gr

Η εταιρεία μας /Οργανισμός μας επιθυμεί να προβεί σε αγορά αντιτύπων του υπερπολυτελούς οδηγού:
GREECE CHIC

Όνομα Εταιρείας/Οργανισμού: *
Όνομα Υπευθύνου : *
Αριθμός Τηλεφώνου : *
Ε-mail Address : *
Αριθμός αντιτύπων : *
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικό να συμπληρωθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελίες GREECE CHIC:
Ηλέκτρα Λάζαρη, 210-3392500-2, info@iforce.gr
Ενδεικτική τιμή 25 ευρώ


LINKS: www.iforce.gr www.theChicCollection.com www.amazon.com  

 


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2009 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Εταιρική Επικοινωνία & Επιμέλεια Οργάνωσης:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Διεύθυνση: Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα
  • Tηλ: +30 210 3392500
  • Φαξ: +30 210 339 2318

Αρχή Σελίδας