Δελτίο Τύπου -Ιωάννινα, 20 Αυγούστου 2008

Θέμα: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

Συνέντευξη Τύπου αναφορικά με το Μαθητικό Διαγωνισμό για τις Αρχές του Γκέτεμποργκ και της Λισσαβόνας θα δώσει ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δημήτριος Πανοζάχος, την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008 και ώρα 11:00 σε αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Grand Serai. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα απευθύνει ομιλία ο Περιφερειακός Διευθυντής Α' βάθμιας και Β' βάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου κ. Νικόλαος Πετρόπουλος καθώς και οι Διευθυντές Εκπαίδευσης από τους τέσσερεις Νομούς της Περιφέρειας. Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, θα δοθούν τα βραβεία στους υπεύθυνους καθηγητές των τριών πρώτων σχολείων που διακρίθηκαν στο Μαθητικό Διαγωνισμό.

Υπενθυμίζουμε πως στις 30 Ιουνίου 2008 ολοκληρώθηκε με επιτυχία το επικοινωνιακό πρόγραμμα για την ευαισθητοποίηση και προώθηση των αρχών του Γκέτεμποργκ και της Λισσαβόνας, με κύριο στόχο τους μαθητές Λυκείου. Το έργο υλοποίησε η Περιφέρεια Ηπείρου, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Α'/θμιας και Β'/θμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου και την εταιρεία iForce Επικοινωνίες Α.Ε., κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού.

LINKS: www.roe.gr/diagonismos


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2008 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Εταιρική Επικοινωνία & Επιμέλεια Οργάνωσης:

iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Διεύθυνση: Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα

Tηλ: +30 210 3392500-10

Φαξ: +30 210 339 2318

Αρχή Σελίδας