Δελτίο Τύπου - 20 Μαΐου 2002

Θέμα: Πραγματοποιήθηκε το ''1st International Yachting Symposium''

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα, έκθεση των μεγαλυτέρων ελληνικών επαγγελματικών γιώτ. Στη Μαρίνα Φλοίσβου παρουσιάστηκαν 43 πολυτελή Mega Yachts σε περισσότερους από 80 συμμετέχοντες (broker) από το εξωτερικό. Επίσης, στον ίδιο χώρο παρουσίασαν τις εταιρείες τους 17 έλληνες ναυλομεσίτες σε αντίστοιχα περίπτερα.

Το "1st International Yachting Symposium" διοργανώθηκε από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Μεσιτών & Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών (ΕΣΜΕΘ) και την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) με την επιμέλεια της εταιρείας οργάνωσης συνεδρίων, iForce Επικοινωνίες ΑΕ. Στην συγκεκριμένη διοργάνωση χρυσός χορηγός ήταν ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), αργυρός χορηγός τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ (ΕΤΑ) και χορηγός επικοινωνίας το διεθνές περιοδικό ''BOAT INTERNATIONAL''. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν ημερίδες στο ξενοδοχείο Divani Apollon κατά τις οποίες εκπρόσωποι του χώρου ανέπτυξαν τις απόψεις τους για τα θέματα του επαγγελματικού θαλάσσιου τουρισμού και του Yachting.

Στη δεξίωση των εγκαινίων στο ιστορικό Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Πρόεδρος της ΕΣΜΕΘ κύριος Μιχάλης Σκουλικίδης, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων κύριος Νικόλαος Θωμόπουλος, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κύριος Ιωάννης Πατέλης και ο τ. Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και βουλευτής Νέας Δημοκρατίας κύριος Αριστοτέλης Παυλίδης.

Σας ενημερώνουμε ότι το "2nd International Yachting Symposium", θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 15 Μαΐου 2003 στην Αθήνα.

  • ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
  • ΑΡΓΥΡΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : BOAT INTERNATIONAL

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Βαρβάρα Ξυδού (Τ: 210 3392502 F: 210 3392318), στην εταιρεία iForce Επικοινωνίες η οποία έχει την επιμέλεια διοργάνωσης της ως άνω εκδήλωσης.

Αρχή Σελίδας