Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2008

Θέμα: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟ 7ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΕΦΥΡΕΣ 2008
ΟΜΙΛΙΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ

Το 7Ο ετήσιο συνέδριο "ΓΕΦΥΡΕΣ", διοργανώνει η iForce Επικοινωνίες το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008 και ώρα 10:00 π.μ. στο Ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ Πάτρας. Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝΑΔΕ) και του Υπουργείου Ανάπτυξης και θα μεταδοθεί ζωντανά από το περιφερειακό κανάλι PATRATV.

Το ΙΝΑΔΕ υποστηρίζει την ενεργό συμμετοχή των πολιτών και των φορέων της ευρύτερης περιοχής της δυτικής Ελλάδας προκειμένου να διεξαχθεί ανοικτός, ελεύθερος και ωφέλιμος κοινωνικός διάλογος για την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας χωρίς επικοινωνιακές αντιπαλότητες. Το συνέδριο έχει φέτος ως βασικό άξονα τη συμβολή του ανθρώπινου δυναμικού/κεφαλαίου και της παιδείας στην Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Κεντρικός Ομιλητής του συνεδρίου είναι φέτος ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων. Θα ακολουθήσουν οι ομιλίες των κυρίων: Εμμανουήλ Μπεχράκη, καθηγητή και Προέδρου του Διεθνούς Ιδρύματος για την Ελληνική Γλώσσα και τον Πολιτισμό (ΔΙΕΓΠ)-Ελληνικό Κέντρο, Γιώργου Κοντογιάννη, βουλευτή Ηλείας της Ν.Δ., Κώστα Σπηλιόπουλου, βουλευτή Αχαΐας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Κώστα Σπαρτινού μέλους Κ.Ε. ΣΥΝ & Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Μάκη Βορίδη Βουλευτή υπ. Αττικής ΛΑΟΣ.

 

Το Διεθνές Ίδρυμα για την Ελληνική Γλώσσα και τον Πολιτισμό (ΔΙΕΓΠ) είναι ένας μορφωτικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1992 από φιλέλληνες, Ακαδημαϊκούς και άλλους ενδιαφερομένους που επιδιώκουν να διατηρήσουν και να προαγάγουν τη σημαντική κληρονομιά της ελληνικής γλώσσας επίτιμο μέλος του οποίου είναι και ο νέος αντιπρόεδρος των Η.Π.Α Joseph Biden.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο έγκριτος δημοσιογράφος Αθανάσιος Παπανδρόπουλος, Επίτιμος Διεθνής Πρόεδρος Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και ο Διονύσης Μασαλάς, δημοσιογράφος ΕΡΤ, κοινοβουλευτικός συντάκτης και μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

-Η είσοδος στο συνέδριο είναι ελεύθερη, η συμμετοχή είναι δείγμα υγείας της δημοκρατίας -

Χορηγός του συνεδρίου είναι ο ΟΤΕ, υποστηρικτές του συνεδρίου είναι οι εταιρείες: 3ΝΕΤ ΑΕ, S&K Pools, ο Οργανισμός Λιμένα Πατρών, η HONEYBEE και η Coca Cola 3E ενώ χορηγοί επικοινωνίας τα περιοδικό: «Ευρωπαϊκή Έκφραση» και το περιφερειακό κανάλι «Patratv».

LINKS: www.inade.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην κα. Κατερίνα Μαμώλη στο τηλέφωνο: +30.210.339.2500-4


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2008 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Εταιρική Επικοινωνία & Επιμέλεια Οργάνωσης:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Διεύθυνση: Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα
  • Tηλ: +30 210 3392500
  • Φαξ: +30 210 339 2318

Αρχή Σελίδας