Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 20 Οκτωβρίου 2009

Θέμα: «Παρουσίαση του βιβλίου:
"ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΟΡΙ Η΄ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ". Μπορούμε να επιλέξουμε το φύλλο των παιδιών μας;»


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό βιβλιοπωλείο της Αθήνας, η παρουσίαση του βιβλίου του Δρ. Νικηφόρου Κλήμη «ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΟΡΙ Η΄ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ''ΚΕΡΠΙΝΗ''.
Το βιβλίο παρουσίασαν οι: Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Εύα Ντελιδάκη δημοσιογράφος και συγγραφέας και ο Φωκίων Ζαΐμης από τις Εκδόσεις Κερπινή ενώ και ο ίδιος ο Δρ. Νικηφόρος Κλήμης απάντησε σε ερωτήσεις του πολυπληθές νεανικού κοινού μετά το πέρας της παρουσίασης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο αντιδήμαρχος Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας, η πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ κυρία Θεοδώρα Παπαδάκη και η δημοτική σύμβουλος Αθήνας και Πρόεδρος του Νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ Δρ. Κατερίνα Κατσαμπέ.
Όλοι οι ομιλητές αναφέρθηκαν στο ανήσυχο πνεύμα, την επιστημονική πληρότητα και το απαράμιλλο ήθος του Δρ. Νικηφόρου Κλήμη ο οποίος έχει προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και σημαντικό έργο στον τομέα της έρευνας γύρω από την γυναικολογία και μαιευτική με βάση έγκυρες ξένες έρευνες και συμπεράσματα που ωστόσο τα έχει προσαρμόσει με βάση την εμπειρία του (2.500 γεννήσεις) στην ελληνίδα γυναίκα.
Ο Δρ. Κλήμης αναφέρθηκε εκτενώς και σε ζητήματα ηθικής όπως η αντίθεσή του στην καταστροφή εμβρύων (για την επιλογή φύλου).
Βασικά σημεία και απαντήσεις που δίνει το βιβλίο είναι στα ακόλουθα ερωτήματα:

 • Μπορούμε να επιλέξουμε το φύλο των παιδιών μας(χωρίς φάρμακα);

 • Ποια είναι η φυσιολογία του άνδρα και της γυναίκας (με φωτογραφίες);

 • Πώς θα διαλέξω το φύλο του παιδιού μου;

 • Ποιοι είναι οι κρίσιμοι παράγοντες για την σύλληψη και την επιλογή του φύλου;

 • Επηρεάζει η διατροφή την επιλογή του φύλου;

 • Εξ αριστερών εμφανίζεται ο κύριος Φ. Ζαΐμης από τις εκδόσεις Κερπινή, ο κ. Γ.Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, ο Δρ. Νικηφόρος Κλήμης και η κ. Εύα Ντελιδάκη δημοσιογράφος και συγγραφέας

  LINKS: WWW.NKLIMIS.GR WWW.IFORCE.GR

  Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

  Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
  © 2009 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


  Εταιρική Επικοινωνία & Επιμέλεια Οργάνωσης:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Διεύθυνση: Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα
  • Tηλ: +30 210 3392500
  • Φαξ: +30 210 339 2318

  Αρχή Σελίδας