Δελτίο Τύπου - 20 Σεπτεμβρίου 2002

Θέμα: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ TON ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ


Σε συνέχεια του συνεδρίου "ΓΕΦΥΡΕΣ 2002 - Συνέπειες-Ανάπτυξη" το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝΑΔΕ) διοργανώνει συνέδριο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης με θέμα:

"Τουριστική Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα''

Το συνέδριο, θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πύργου στην Ηλεία την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2002, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και θα απευθύνει ομιλία ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Γεωργακόπουλος, αρμόδιος για θέματα Τουρισμού.

Ομιλητές θα είναι επιφανείς επιχειρηματίες από την δυτική Ελλάδα στον κλάδο του τουρισμού, καθώς και εκπρόσωποι των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τουριστικών συλλόγων. Τις ομιλίες θα συντονίσει o Πρόεδρος του ΙΝΑΔΕ Κώστας Ζαΐμης, ενώ την επιμέλεια της εκδήλωσης έχουν οι εταιρείες iForce Επικοινωνίες ΑΕ και 3G Advertising.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΞΠΡΕΣ - ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων, Marketing και Πολιτικής Επικοινωνίας. Από την ίδρυση της εταιρείας το Νοέμβριο του 2000, η iForce Επικοινωνίες έχει κερδίσει μεγάλη απήχηση, καθώς και μερίδιο της ελληνικής αγοράς. Oι πελάτες ή/και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, Δημόσιους Οργανισμούς, εταιρείες Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο :
τηλ.: +30.210.339.2500-10

© 2002 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.

Αρχή Σελίδας