Δελτίο Τύπου - Πάτρα, 20 Σεπτεμβρίου 2006

Θέμα:
> 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ
> ΠΑΤΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
> ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ


Το ετήσιο συνέδριο "ΓΕΦΥΡΕΣ'', διοργανώνει η iForce Επικοινωνίες το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2006 και ώρα 10:00 π.μ. στον Οργανισμό Λιμένα Πατρών (ΟΛΠΑ). Το συνέδριο αποτελεί πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝΑΔΕ), τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Υπουργείου Πολιτισμού και συνδιοργανώνεται από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων. Το ΙΝΑΔΕ υποστηρίζει την ενεργή συμμετοχή των πολιτών και των φορέων της ευρύτερης περιοχής προκειμένου να διεξαχθεί ανοικτός, ελεύθερος και ωφέλιμος κοινωνικός διάλογος για την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας χωρίς επικοινωνιακές αντιπαλότητες.

Το συνέδριο θα ασχοληθεί φέτος με δύο κεντρικές θεματικές ΠΑΤΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου θα κυρήξει ο κύριος Ιωάννης Ταλούμης, Αντιπρόεδρος του ΙΝΑΔΕ, και Πρόεδρος της 3ΝΕΤ που θα κάνει μία σύντομη αναδρομή των Συνεδρίων ΓΕΦΥΡΕΣ 2002-2006. Θα ακολουθήσουν οι χαιρετισμοί που θα απευθύνουν ο κύριος Παναγιώτης Καββαδάς, Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος , ο κύριος Δημήτρης Κατσικόπουλος, Νομάρχης Αχαϊας, ο κύριος Σωτήρης Μαμμάσης, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΛΠΑ και ο κύριος  Μιλτιάδης Σωτηρόπουλος, Προϊστάμενος Τηλεπικοινωνιών Περιφέρειας Νοτίου και Δυτικής Ελλάδας ΟΤΕ.
Η πρώτη θεματική ενότητα με τίτλο «Πάτρα Περιφερειακό Κέντρο» θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. με ομιλητές τον κύριο Θεόφιλο Βασιλείου, Υποψήφιο Νομάρχη και Βουλευτή Αχαϊας, τον κύριο Ανδρέα Φούρα, Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Πατρέων, τον κύριο Ευάγγελο Φλωράτο, Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Πατρέων, τον καθηγητή Αθανάσιο Παπαδασκαλόπουλο, Αντιπρύτανη Παντείου Πανεπιστημίου και τον Δρ. Νικόλαο Γιαννή, καθηγητή στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Απόστολος Βουλδής, Πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η δεύτερη θεματική ενότητα (12:45-14:45)  του συνεδρίου με τίτλο «Περιβάλλον» και ομιλητές τον Δρ. Γιώργο Μανούρη, Διευθυντή Διεύθυνσης Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού ΥΠΕΧΩΔΕ, τον Δρ. Βασίλη Παππά, Επίκουρο Καθηγητή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Παν/μίου Πατρών, τον Δρ. Δημήτριο Βαγενά, Αναπληρωτή Καθηγητή Περιβαλλοντικών Συστημάτων Παν/μίου Ιωαννίνων, τον Δρ. Ευάγγελο Μπαλτά, Επίκουρο Καθηγητή ΑΠΘ, την κυρία Κλημεντία Καραγιάννη, Προϊστάμενη Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωροταξίας Περιφέρεισς Δυτικής Ελλάδος και τον Ανδρέα Τσιλήρα, Εκδότη του περιοδικού «Περιβάλλον». Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δρ. Ιωάννης Κ. Καλαβρουζιώτης, Λέκτορας του Παν/μίου Ιωαννίνων, αφού πρώτα κάνει μια σύντομη τοποθέτηση.

-Η είσοδος είναι ελεύθερη στο συνέδριο-

Χρυσός Χορηγός του συνεδρίου είναι ο ΟΤΕ, χορηγοί του συνεδρίου είναι οι εταιρείες:  3ΝΕΤ ΑΕ, Ntafyl Hellas Α.Β.Ε.Ε., ο Οργανισμός Λιμένα Πατρών και η 3E Coca Cola ενώ χορηγοί επικοινωνίας ηι εφημερίδα «Πελοπόννησος» και τα περιοδικά: «ΤΟ ΔΟΝΤΙ» και «Ευρωπαϊκή Έκφραση».

Επικοινωνία-Συμμετοχή: 210-3392500-4 κυρία Αλεξάνδρα Κοτταροπούλου

Link: www.inade.gr

Αργυρός Χορηγός: ΟΤΕ


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου "Fortune 500", διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2006 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Tηλ: 210-3392500-4 (κυρία Αλεξάνδρα Κοτταροπούλου)

Αρχή Σελίδας