Δελτίο Τύπου - Πάτρα, 21 Σεπτεμβρίου 2005

Θέμα: Eτήσιο Συνέδριο "ΓΕΦΥΡΕΣ"

  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ Δ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2006
  • ΔΙΚΤΥΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΩΣ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ

Το ετήσιο συνέδριο "ΓΕΦΥΡΕΣ", διοργανώνει η iForce Επικοινωνίες το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2005 και ώρα 10.00 π.μ. στον Οργανισμό Λιμένα Πατρών (ΟΛΠΑ).Το συνέδριο αποτελεί πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝΑΔΕ) τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και του Υπουργείου Πολιτισμού και της Πολιτιστική Πρωτεύουσα Πάτρα 2006 και συνδιοργανώνεται από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο Γενικός Γραμματέας Εργασίας Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ Δημήτρης Κοντός θα κάνει την κεντρική εναρκτήρια ομιλία του συνεδρίου. Στη συνέχεια ο έγκριτος δημοσιογράφος και μέλος του ΙΝΑΔΕ Θανάσης Παπανδρόπουλος θα συντονίσει το πρώτο πάνελ του συνεδρίου (10:50-12:15) στο οποίο θα μιλήσουν οι: Καθηγητής Γεώργιος Μέργος, Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, Μιχάλης Αγγελόπουλος, Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Ηλίας Καλλιώρας, Βουλευτής Φθιώτιδας και Θανάσης Κοσμόπουλος, Νομικός, Διοικητής Ψ.Ν.Α.

Με ενδιαφέρον αναμένεται το δεύτερο πάνελ (12.30-14.00) για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα Πάτρα 2006 με τις τοποθετήσεις των: Χρήστου Ζαχόπουλου, Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Πολιτισμού, Νίκου Νικολόπουλου, Βουλευτή Αχαΐας, Χρήστου Ροϊλού, Δ. Συμβούλου "Πάτρα Πολιτ/κή Πρωτεύουσα Ευρώπης 2006", Γεωργίας Ηλιοπούλου, Δ/σα Σύμβουλος Οργανισμού Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού, Φίλιππου Πιέρρου, τ. Ευρωβουλευτή, Ανώτερου Στεέχυς Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ανδρέα Τσιλίρα, Εκδότη Περιοδικού "ΤΟ ΔΟΝΤΙ". Την ενότητα συντονίζει ο Φωκίων Ζαΐμης, Πρόεδρος της iForce Επικοινωνίες.

Στο τρίτο πάνελ (15:00-16:30) για τα δίκτυα μεταφορών και επικοινωνιών ο Γιάννης Ταλούμης Πρόεδρος της 3ΝΕΤ Α.Ε. και αντιπρόεδρος του ΙΝΑΔΕ θα συντονίσει τους ομιλητές: Μανώλη Τρούλη, Εκπρόσωπο Τύπου, Γραφείο Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Σωτήρη Μαμάση, Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΛΠΑ, Καθ. Νικόλαο Μπαλτά, Πρόεδρο ΟΣΕ, Καθ. Διονύση Χιόνης, Πρόεδρος, ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ Α.Ε., Δρ. Νίκο Γιαννή, Γενικό Δ/ντή, Σχολή Επιμόρφωσης Υπαλλήλων Υπουργείου Οικονομικών (ΣΕΥΥΟ), Καθηγητή Παύλο Σπυράκη, Πρόεδρο ΕΑΙΤΥ, Κωνσταντίνο Λαδά, Προϊστάμενο Υποδ/νσης Ανάπτυξης Τηλεπ. Δικτύου ΟΤΕ και Φωκίωνα Αγγελόπουλου Δ/ντή τμήματος μικρών και μεσαίων λύσεων και συνεργασιών της MICROSOFT.

Στο τέταρτο πάνελ (16:30-18:00) για το περιβάλλον και την χωροταξία ο Δρ Ιωάννης Κ. Καλαβρουζιώτης, Λέκτορας Παν/μιου Ιωαννίνων θα είναι συντονιστής στους ομιλητές : Δρ. Γιώργο Μανούρη, Δ/ντή Περιβάλλοντος ΥΠΕΧΩΔΕ, Δρ. Σωτήρη Βαρνάβα, Καθηγητή Παν/μίου Πατρών, Τμήμα Γεωλογίας, Δρ. Σταύρο Τσέτση, Αρχιτέκτων-Πολεοδόμο, Δρ. Βασίλη Παππά, Επίκουρο Καθηγητή Αρχιτεκτονικής Παν/μίου Πατρών, Δρ. Ευάγγελο Μπαλτά, Επίκουρο Καθηγητή ΑΠΘ. και Δρ Χάρη Αποστολόπουλο, Λέκτορα, Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών, Παν/μιο Πατρών.

-Η είσοδος είναι ελεύθερη στο συνέδριο-

Χρυσός Χορηγός του συνεδρίου είναι ο ΟΤΕ, χορηγοί του συνεδρίου είναι οι εταιρείες 3ΝΕΤ ΑΕ & ΑΞΟΝΑΣ ΜΒ ΑΤΕΒΕ και RWA ενώ χορηγοί επικοινωνίας οι εφημερίδες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, POPULAR SCIENCE, H ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΤΟ ΔΟΝΤΙ"

LINKS: www.inade.gr


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου "Fortune 500", διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2005 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Tηλ: 210.339.2500-4

Αρχή Σελίδα