Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 22 Φεβρουαρίου 2008

Θέμα: ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ & ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ»

Σύμβαση συνεργασίας, έπειτα από ανοιχτό Δημόσιο Διαγωνισμό, υπέγραψαν η Περιφέρεια Ηπείρου με την εταιρεία iForce Επικοινωνίες Α.Ε. σχετικά με την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου επικοινωνιακού προγράμματος για την ευαισθητοποίηση και προώθηση των αρχών του Γκέτεμποργκ και της Λισσαβόνας στην Περιφέρεια Ηπείρου με κύριο στόχο τους μαθητές Λυκείου.

Ο σκοπός του έργου θα επιτευχθεί μέσω ενός μαθητικού διαγωνισμού, ο οποίος θα διεξαχθεί στους 4 νομούς της Περιφέρειας Ηπείρου, οι μαθητές της Α' και της Β' Λυκείου των γενικών και τεχνικών λυκείων θα καταθέσουν τις προτάσεις τους πάνω σε θέματα επιχειρηματικότητας καθώς και προστασίας και ανάδειξης του περιβάλλοντος. Οι πιο πρωτοπόρες και καινοτόμες ιδέες και επιχειρηματικά σχέδια που θα κατατεθούν θα βραβευτούν. Τα έπαθλα των νικητών θα είναι δωροεπιταγές για είδη πληροφορικής και εκπαιδευτικό ταξίδι στις Βρυξέλλες.

Οι πρώτες ενημερωτικές εκδηλώσεις για τους καθηγητές των Λυκείων θα πραγματοποιηθούν μεταξύ
25/02/2008 - 04/03/2008 στις πρωτεύουσες των τεσσάρων νομών με εισηγητές ξεχωριστές προσωπικότητες που θα αναφερθούν στις εν λόγω συνθήκες.

Links: www.roe.gr


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2008 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Εταιρική Επικοινωνία & Επιμέλεια Οργάνωσης:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Διεύθυνση: Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα
  • Tηλ: +30 210 3392500
  • Φαξ: +30 210 339 2318

Αρχή Σελίδας