Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 22 Ιουνίου 2007

Θέμα: ΣΥΝΕΔΡΙΟ "Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ"
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007

ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007, (10:00 π.μ. αμφιθέατρο ΤΕΙ)

  • ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ (Ε.Ε.Τ.Τ.)
  • ΟΜΙΛΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσπρωτίας στο πλαίσιο του Μέτρου 4.2 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» έργο  «Προώθηση της Ανάπτυξης Ζήτησης Ευρυζωνικών Υπηρεσιών στη Θεσπρωτία» διοργανώνει με την επιμέλεια της ένωσης εταιρειών iForce Επικοινωνίες ΑΕ-Exodus Ανώνυμος Εταιρεία Πληροφορικής, συνέδριο στο Αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, στο Παράρτημα της Ηγουμενίτσας (Ειρήνης & Φιλίας 1) την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2007 και ώρα 10:00 π.μ.  με θέμα: « Η Προοπτική της Ευρυζωνικότητας στην Θεσπρωτία». Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι ομιλίες των: Νίκου Κουλούρη, Αντιπροέδρου Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων ο οποίος θα αναφερθεί σε θέματα ρυθμιστικών παρεμβάσεων από την Ε.Ε.Τ.Τ.  και Παναγιώτη Δρακόπουλου,  Εκκλησία της Ελλάδος, ο οποίος θα παρουσιάσει το έργο της Ελλαδικής Εκκλησίας στο Ιντερνετ και συγκεκριμένα του κλάδου Πολιτιστικών προγραμμάτων και διαδικτύου (www.myriobiblos.gr). 

Στο συνέδριο  - που είναι ανοικτό στο κοινό - έχουν προσκληθεί να μιλήσουν οι κ.κ.: Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παραμυθιάς Φιλιατών Γηρομερίου & Πάργας Τίτος, Βασίλειος Γιόγιακας, Νομάρχης Θεσπρωτίας, Θωμάς Πιτούλης, Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, Νίκος Κουλούρης, Αντιπρόεδρος Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων, Παναγιώτης Λυμπερέας, Ειδικός Συνεργάτης - Εκπρόσωπος Υπουργού Τουρισμού, Λίνα Πέλκα, Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. "Κοινωνία της Πληροφορίας", Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών, Παναγιώτης Δρακόπουλος, καθηγητής - Εκκλησία της Ελλάδος, Κλάδος Πολιτιστικών Προγραμμάτων & Διαδικτύου, Κωνσταντίνος Αγγέλης, καθηγητής Τ.Ε.Ι. Ηπείρου - Τμήμα Τηλεπληροφορικής & Διοίκησης, Ιωάννης Τόμκος, Αντιπρύτανης του Athens Information Technology, Κωνσταντίνος Αλεξίου, Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών Διαμερίσματος Κέρκυρας Πρέβεζας και Θεσπρωτίας ΟΤΕ, Ιωάννης Τσιάμης, Μελετητής στο Παρατηρητήριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας, Μάριος Βίλλης, Διευθυντής  του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου, καθώς και εκπρόσωποι από την Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας και το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών. Την εκδήλωση θα συντονίσουν ο Νίκος Δημητριάδης, Γεν. Δ/ντής STRATIS Στρατηγικές & Δράσεις Κοινωνίας Πληροφοριών ΕΠΕ καθώς και ο δημοσιογράφος - διευθυντής σύνταξης εφημερίδας «ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ» κ. Ευάγγελος Αθανασίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο συνέδριο είναι το τελευταίο που διοργανώνεται στo πλαίσιo του έργου «Προώθηση της ανάπτυξης ζήτησης ευρυζωνικών υπηρεσιών στη Θεσπρωτία - Λειτουργία των χώρων επίδειξης και ενέργειες προβολής».

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο τηλ.: 26650-26615, www.nathesprotias.gr  

 


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου "Fortune 500", διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2007 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Διεύθυνση: Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα
  • Tηλ: +30 210 3392500-10
  • Φαξ: +30 210 339 2318

Αρχή Σελίδας