Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 22 Σεπτεμβρίου 2006

Θέμα: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - Ε.ΕΛ.Ι.Α.


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η επίκαιρη ημερίδα της Ε.ΕΛ.Ι.Α. (ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ) την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2006 και ώρα 20:30 στο Ξενοδοχείο Κονγκό Παλλάς στην Γλυφάδα με θέμα:''ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ''.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο Υφυπουργός Υγείας Αθανάσιος Γιαννόπουλος και ο Πρόεδρος της Ε.ΕΛ.Ι.Α και υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου  Γιώργος Πατούλης. Εισηγητές θα είναι οι κ.κ.:
Μιχαήλ Αγγέλου, Χειρουργός Οφθαλμίατρος, με θέμα "Διαχρονική Σχέση Ιατρικής - Τοπικής Αυτοδιοίκησης", Στέλιος Δίβαρης, Γενικός Χειρουργός και υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας, με θέμα "Τοπική Αυτοδιοίκηση- Πρόληψη, Πρόνοια ", Γιάννης Πατούλιας, Ορθοπαιδικός Χειρουργός, με θέμα "Προληπτική Ορθοπεδική", Σπύρος Κόλλιας, Νευροχειρουργός, με θέμα "Προληπτική Ιατρική σε Αγροτοβιομηχανική Περιοχή", και Γιώργος Ελευθερίου, Αγγειοχειρουργός, με θέμα "Τοπική Αυτοδιοίκηση- Ελευθεροεπαγγελματίας Ιατρός".

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο έγκριτος δημοσιογράφος Αθανάσιος Παπανδρόπουλος,  Επίτιμος Διεθνής Πρόεδρος Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

Ο Ε.ΕΛ.Ι.Α. εκπροσωπεί περισσότερους από 1200 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα και καλύπτουν κυρίως την πρωτοβάθμια παροχή υπηρεσιών υγείας και προχωρά στην ίδρυση αντιστοίχων ενώσεων σε όλη της Ελλάδα.


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου "Fortune 500", διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2006 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Tηλ: 210-3392500-10

Αρχή Σελίδας