Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 23 Μαρτίου 2001
Θέμα: «Η iForce στην CeΒΙΤ 2001»

Μια νεοσύστατη εταιρεία επικοινωνίας και διοργάνωσης εκδηλώσεων στον χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, η iForce συμμετέχει στην μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου, την CeBIT.

Η i-Force θα βρίσκεται στον χώρο του εθνικού περιπτέρου, στην αίθουσα 13 stand Ε74 μαζί με άλλες έξι ελληνικές εταιρείες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών που συμμετέχουν στη σημαντικότερη έκθεση της Νέας Οικονομίας, στην Ευρώπη και όλον τον κόσμο.

Η CeBIT θα διαρκέσει από 22 έως 28 τρέχοντος και οι εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες της θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους εκπροσώπους της iForce.

Η εταιρία i-Force ιδρύθηκε το 2000, με αντικείμενο τη διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων στον τομέα της Νέας Οικονομίας και συγκεκριμένα στον κλάδο της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών, του Ίντερνετ, των Πολυμέσων, κ.ά. Στόχος της iForce είναι να προσφέρει ειδικευμένες υπηρεσίες στους παραπάνω κλάδους, οι οποίοι αποτελούν τους πλέον γοργά αναπτυσσόμενους της ελληνικής οικονομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Γενικό Διευθυντή της iForce, Δημήτρη Πρωτογήρου ή με την κυρία Βαρβάρα Ξυδού.