Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 23 Νοεμβρίου 2006

Θέμα: ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
Πάτρα, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2006

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το αντίστοιχο Γραφείο της Ιταλίας, διοργανώνουν από κοινού ένα Συνέδριο - Φόρουμ Πολιτών τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2006 στην Πάτρα, με την επιμέλεια της iForce Eπικοινωνίες. Η εκδήλωση αυτή εγγράφεται στο πλαίσιο της στρατηγικής του ΕΚ για τη βέλτιστη ενημέρωση των πολιτών και αμεσότερη επαφή με αυτούς, καθώς και την προώθηση του διαλόγου σε θέματα ευρωπαϊκής επικαιρότητας.

Το θέμα του συνεδρίου θα είναι: Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση και Μετανάστευση - Η Νέα Πολιτική Γειτονίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η εν λόγω εκδήλωση θα διεξαχθεί ταυτόχρονα στην Πάτρα και στο Μπάρι της Ιταλίας και μέρος αυτής θα καλυφθεί με εικονο-διάσκεψη (video-conference), ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες και να απευθύνουν ερωτήματα εκατέρωθεν.

Το συνέδριο θα χαιρετήσουν εκπρόσωποι της περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος, της Νομαρχίας Αχαΐας και του Δήμου Πατρέων. Από ελληνικής πλευράς θα εισηγηθούν στο συνέδριο ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του ΕΚ κ. Σταύρος Λαμπρινίδης, η Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και μέλος της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων του ΕΚ κα Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Αλέξανδρος Ζαβός, και ο Πρέσβης κ. Γεώργιος Γεωργίου, ως εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ.

Από ιταλικής πλευράς, στο Μπάρι, έχουν κληθεί να εισηγηθούν ο Αντιπρόεδρος του ΕΚ κ. Mariο Mauro, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Υποθέσεων κ. Famiano Crucianelli, ο καθηγητής Ennio Triggiani, Πρόεδρος της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Μπάρι, καθώς και Ιταλοί Ευρωβουλευτές.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδρίων του Οργανισμού Λιμένα Πατρών (είσοδος από Πύλη 1 - μόλος οδού Γούναρη) από τις 09.30 έως τις 13.00. Θα ακολουθήσει γεύμα.


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου "Fortune 500", διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2006 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Διεύθυνση: Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα
  • Tηλ: +30 210 3392500-10
  • Φαξ: +30 210 339 2318

Αρχή Σελίδας