Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 24 Αυγούστου 2004

Θέμα: "GREEK WINE TASTING FORUM 25/8/2004"


Στα πλαίσια του ATHENS 2004 και Athens Business Club 2004 (ABC2004) που δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και το Ελληνικό Κέντρο Επενδύσεων (ΕΛΚΕ) διοργανώνεται στις 25 Αυγούστου 2004 στο Σαρόγλειο Μέγαρο (πλατεία Ρηγίλλης) εκδήλωση με θέμα "GREEK WINE TASTING FORUM" για τους ξένους επισκέπτες/επιχειρηματίες των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Νίκος Μάνεσης, Συγγραφέας και ειδικός με διεθνή αναγνώριση σε θέματα οίνου, θα συντονίσει την γευσιγνωσία και θα παρουσιάσει αντιπροσωπευτικές ποιοτικές ποικιλίες ελληνικών κρασιών. Η συγκεκριμένη εκδήλωση στοχεύει στην προώθηση και πληροφόρηση για το "world class" ελληνικό κρασί. Ο κύριος Μάνεσης είναι συγγραφέας του βιβλίου "Illustrated Greek Wine Book" και έχει δημοσιεύσει άρθρα για το ελληνικό κρασί μεταξύ άλλων στους International Herald Tribune, the Financial Times και Decanter. Είναι μέλος της "Academie Internationale du Vin".

Ο στόχος του ABC 2004 (www.ABC2004.gr) είναι να αξιοποιήσει το κλίμα δημοσιότητας και ενδιαφέροντος στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, προβάλλοντας την επιχειρηματική διάσταση και τις δυνατότητες της χώρας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Το ABC2004 είναι ένα forum για την διευκόλυνση επαφών μεταξύ ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων ενισχύοντας την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας.


Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Αννα Κατσιλέρου, iForce Communications (Τ: 210 339.2500 F: 210 339.2318)

LINKS: www.abc2004.gr


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων, Marketing και Πολιτικής Επικοινωνίας. Από την ίδρυση της εταιρείας το Νοέμβριο του 2000, η iForce Επικοινωνίες έχει κερδίσει μεγάλη απήχηση, καθώς και μερίδιο της ελληνικής αγοράς. Oι πελάτες ή/και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ‘‘Fortune 500’’, Διεθνείς Εταιρείες, Εταιρείες Εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, Δημόσιους Οργανισμούς, Εταιρείες Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Μικρομεσαίες Εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.

© 2004 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών


Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνείτε με :

  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Tηλ: 210.339.2500-10
  • Φαξ: 210.339.2318

Αρχή Σελίδας