Δελτίο Τύπου - Αιτωλικό, 25 Ιανουαρίου 2008

Θέμα: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΡΟΤΟΠΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΓΡΟΤΟΠΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ & ΔΡΑΣΕΙΣ»

Στρογγυλό τραπέζι με την συμμετοχή τεσσάρων Ελλήνων Ευρωβουλευτών των κ.κ. Γεωργίου Παπαστάμκου (Ν.Δ.), Σταύρου Αρναουτάκη (ΠΑΣΟΚ), Διαμάντως Μανωλάκου (Κ.Κ.Ε.) και Γεώργιου Γεωργίου (Λ.Α.Ο.Σ.) συνδιοργανώνει ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου (Φ.Δ./Λ.Μ) με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και ώρα 10:30 π.μ. στο Τρικούπειο Πνευματικό Κέντρο, στο Μεσολόγγι.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας των υγροτόπων και θα είναι μια ευκαιρία να αναλυθούν σε βάθος από τους Ευρωβουλευτές μας, οι προτεραιότητες και οι δράσεις του Ευρωκοινοβουλίου στα ζητήματα της προστασίας, διαχείρισης και αναβάθμισης του περιβάλλοντος με έμφαση στα υγροτοπικά οικοσυστήματα.

Ο διευθυντής του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, κ. Γιώργος Κασιμάτης αναμένεται να αναφερθεί στην μεταρρυθμιστική συνθήκη και το περιβάλλον. Τον συντονισμό της στρογγυλής τράπεζας θα έχει ο Πρόεδρος του Φ.Δ./Λ.Μ. Δρ. Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Οι Έλληνες Ευρωβουλευτές στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στο Μεσολόγγι θα ξεναγηθούν από τα στελέχη του Φ.Δ./Λ.Μ. στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο και θα γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές αλλά και τα προβλήματα της περιοχής.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την επιμέλεια της εταιρείας iForce Επικοινωνίες Α.Ε. στο πλαίσιο του έργου Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον (Ε.Π.ΠΕΡ.) «Ενημέρωση - Ευαισθητοποίηση». Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ενώ χορηγοί επικοινωνίας η ΕΡΤ Α.Ε και ο ΑΧΕΛΩΟΣ TV.


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2008 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην κα. Αλεξάνδρα Μπάκα:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Διεύθυνση: Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα
  • Tηλ: +30 210 3392500
  • Φαξ: +30 210 339 2318

Αρχή Σελίδας