Δελτίο Τύπου - 26 Μαρτίου 2004

Θέμα: "3rd INTERNATIONAL YACHTING SYMPOSIUM 2004" 9-13 ΜΑΪΟΥ 2004, ΠΟΡΟΣ


Συνεχίζεται και φέτος το επιτυχημένο ‘‘exclusive event’’ για το Yachting με συμμετοχή νέων MEGA YACHTS. Το τρίτο διεθνές Θαλάσσιο Συμπόσιο με έκθεση και παράλληλο συνέδριο για μεγάλα επαγγελματικά σκάφη (Mega Yachts) θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο νησί του Πόρου μεταξύ 9-13 Μαΐου 2004. Διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Μεσιτών & Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών (ΕΣΜΕΘ) και την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) με την επιμέλεια της εταιρείας οργάνωσης συνεδρίων, iForce Επικοινωνίες ΑΕ. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πόρου και της Νομαρχίας Πειραιά. Χορηγός είναι η εταιρεία και χορηγό επικοινωνίας το διεθνές περιοδικό ‘‘BOAT INTERNATIONAL’’. Παράλληλα με την έκθεση των σκαφών θα διεξαχθεί συνέδριο για το Yachting, διαγωνισμός Σεφ των σκαφών και πολλά happenings.

Πέρισυ περισσότεροι από 70 προσκεκλημένοι από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη γεύτηκαν την ελληνική φιλοξενία στο όμορφο νησί του Πόρου στα πλαίσια του δεύτερου διεθνούς Θαλάσσιου Συμποσίου για μεγάλα επαγγελματικά σκάφη (Mega Yachts). Το πρόγραμμα του Συμποσίου περιελάμβανε έκθεση επαγγελματικών σκαφών, περιπτέρων Ελλήνων ναυλομεσιτών στην μαρίνα του Πόρου καθώς και σεμινάρια προς τους διεθνείς πράκτορες τουρισμού αναφορικά με την ισχύουσα νομοθεσία της Ελλάδος στον θαλάσσιο τουρισμό και τα ελληνικά νησιά ως τουριστικό προορισμό για τα επαγγελματικά σκάφη (Mega Yachts). Οι φιλοξενούμενοι εκπρόσωποι του θαλάσσιου τουρισμού της Ευρώπης και των ΗΠΑ καθώς και οι εκπρόσωποι του ξένου τύπου επισκέφθηκαν τα 30 και πλέον υπερπολυτελή σκάφη που προσφέρονται για αναψυχή από ελληνικές επιχειρήσεις. Όλα τα σκάφη φέρουν την ελληνική σημαία και έχουν πλήρωμα υψηλών προδιαγραφών.

Για περισσότερες πληροφορίες, διαφήμιση και χορηγικές ευκαιρίες για την φετινή εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Μιχαλοπούλου (Τ: 210 339.2501 F: 210 339.2318, e-mail:office@iforce.gr)

LINKS: www.poros.gr


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων, Marketing και Πολιτικής Επικοινωνίας. Από την ίδρυση της εταιρείας το Νοέμβριο του 2000, η iForce Επικοινωνίες έχει κερδίσει μεγάλη απήχηση, καθώς και μερίδιο της ελληνικής αγοράς. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.

© 2003 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Για περισσότερες πληροφορίες, διαφήμιση και χορηγικές ευκαιρίες για την φετινή εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνείτε με :

  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Tηλ: 210.339.2500-10
  • Φαξ: 210.339.2318

Αρχή Σελίδας