Δελτίο Τύπου - 27 Φεβρουαρίου 2004

Θέμα: "Πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας για την νεολαία της Κάτω Αχαΐας"


Εγκρίθηκε από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς το πρόγραμμα που είχε υποβάλει το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδος για την ίδρυση και τον εξοπλισμό του Κέντρου Νεότητας της Κάτω Αχαΐας. Οπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΙΝΑΔΕ και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας Κώστας Ζαΐμης το πρόγραμμα έχει ως σκοπό να προμηθεύσει στο Κέντρο υλικό, όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εκτυπωτές, σύνδεση με internet και άλλα απαραίτητα εξαρτήματα ώστε να βοηθήσει στην δημιουργική ανάπτυξη και ψυχαγωγία των νέων της περιοχής και την επικοινωνία και πληροφόρησή τους με τον ευρύτερο Νομό της Αχαΐας, την Αθήνα και την Ευρώπη γενικότερα.

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝ.Α.Δ.Ε) αποτελεί προϊόν συλλογικής και συντονισμένης προσπάθειας καταξιωμένων μελών του κοινωνικού ιστού της Δυτικής Ελλάδας. Απώτερος στόχος του ΙΝ.Α.Δ.Ε. είναι η βελτίωση του επιπέδου ζωής των πολιτών, μέσω της ανάπτυξης μιας υγιούς και βιώσιμης οικονομικής δραστηριότητας σε συνδυασμό με την αναβάθμιση του πολιτιστικού και εκπαιδευτικού επιπέδου.

Το Ινστιτούτο φιλοδοξεί να ευαισθητοποιήσει και ενεργοποιήσει την κοινωνία των πολιτών, τους αρμόδιους φορείς και την πολιτεία για να αναζητήσουν σύγχρονες λύσεις στα προβλήματα και νέα μοντέλα ανάπτυξης.


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων, Marketing και Πολιτικής Επικοινωνίας. Από την ίδρυση της εταιρείας το Νοέμβριο του 2000, η iForce Επικοινωνίες έχει κερδίσει μεγάλη απήχηση, καθώς και μερίδιο της ελληνικής αγοράς. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.

© 2003 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Για περισσότερες πληροφορίες, διαφήμιση και χορηγικές ευκαιρίες για την φετινή εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνείτε με :

  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Tηλ: 210.339.2500-10
  • Φαξ: 210.339.2318

Αρχή Σελίδας