Δελτίο Τύπου - Αθήνα 27 Μαΐου 2008

Θέμα: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Η Ιερά Μητρόπολις Πατρών και οι Ελληνικές Εκδόσεις σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης της Δυτικής Ελλάδας (ΙΝ@ΔΕ) και την Λέσχη Πολιτισμικής Παρέμβασης Γυναικών Πάτρας πραγματοποιούν την παρουσίαση του πρώτου -μετά την κοίμησή του - βιβλίου για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλο με τίτλο:

«ΑΡΧΙΕΠΙCΚΟΠΟΥ ΧΡΙCΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΛΟΓΩΝ»

Την Κυριακή 1η Ιουνίου 2008 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου PATRAS PALACE (Όθωνος Αμαλίας 15, Πάτρα) και ώρα 20:00.

Το βιβλίο περιλαμβάνει τις 22 ιστορικότερες ομιλίες του, φράσεις και δηλώσεις που συζητήθηκαν καθώς και φωτογραφικό υλικό. Την έκδοση ευλογούν o Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος και προλογίζει ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης. Την επιμέλεια είχε ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Ριζούλης και εκδίδεται από τις "Ελληνικές Εκδόσεις". Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την ενθρονιστήρια ομιλία, την προσφώνηση προς τον Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ, τις εισηγήσεις για την κάθαρση στην Εκκλησία και τις ταυτότητες, την ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο, πολλές παρεμβάσεις για θέματα εθνικά, κοινωνικά, βιοηθικής, θέματα που αφορούν τη νεολαία καθώς και τα τελευταία λόγια του κατά την περίοδο που ήταν ασθενής.

Η εκδήλωση τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων. Θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό ο εκδότης κ. Νικόλαος Καραμανλής και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Δήμου Πατρέων κ. Αλέξιος Σκαρμέας, ενώ κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ο τ. Βουλευτής κ. Νίκος Νικολόπουλος, και ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Ριζούλης.

Την εκδήλωση συντονίζει ο κ. Φωκίων Ζαΐμης, Γενικός Γραμματέας του ΙΝ@ΔΕ. Την επιμέλεια και την παρουσίαση έχει ο κ. Γιώργος Γεωργόπουλος (Πολιτισμός- Επικοινωνία- Εκδηλώσεις), ενώ την οργάνωση έχει η iForce επικοινωνίες.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2008 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Εταιρική Επικοινωνία & Επιμέλεια Οργάνωσης:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Διεύθυνση: Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα
  • Tηλ: +30 210 3392500
  • Φαξ: +30 210 339 2318

Αρχή Σελίδας