Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 28 Ιανουαρίου 2003

Θέμα: Συνέδριο για την τουριστική ανάπτυξη στον νομό Μεσσηνίας


Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝΑΔΕ) διοργανώνει ημερίδα με θέμα: "Τουριστική Προβολή και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα - Προοπτικές Νομού Μεσσηνίας'' .
Η ημερίδα θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα με την συνεργασία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2003 στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας "Αλέξανδρος Κουμουνδούρος". Την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα της ημερίδας σαν ομιλητές έχουν επιβεβαιώσει ο κος Σταύρος Μπένος, Υφυπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, ο κος Δημήτρης Γεωργαράκης, Γενικός Γραμματέας Τουρισμού, ο κος Δημήτρης Δράκος, Νομάρχης Μεσσηνίας, ο κος Κώστας Ζαΐμης, Πρόεδρος του ΙΝΑΔΕ, ο κος Κώστας Κουτσίκος, Γενικός Γραμματέας ΕΒΕΑ, ο κος Γιάννης Ταλούμης Πρόεδρος της 3ΝΕΤ και Αντιπρόεδρος του ΙΝΑΔΕ, ο, η κα Αλέκα Μαρκογιαννάκη, Αντιπρόεδρος ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΕ, ο κος Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, Επιχειρηματίας- Πρόεδρος COSTAMARE, ο κος Γιάννης Βλάικος, Πρόεδρος της Πολιτιστικής & Οικολογικής Κίνησης Αλοννήσου, ο κος Σταύρος Κυριακούλης, Πρόεδρος του Ομίλου Κυριακούλη, ο κος Γιώργος Ντάκος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος DMC-STEDIMA Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, ο κος Πάρης Γιαννίκος, Πρόεδρος της ART FACTORY, ενώ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν με παρεμβάσεις τους και άλλοι επιφανείς επιχειρηματίες από την Πελοπόννησο στον κλάδο του τουρισμού, καθώς και εκπρόσωποι των φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης. Τις ομιλίες θα συντονίσουν o γνωστός δημοσιογράφος κος Κώστας Παπανικολάου και ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουρισμού Μεσσηνίας κος Βασίλης Κοσμάς, ενώ την επιμέλεια της εκδήλωσης έχει η εταιρεία iForce Επικοινωνίες ΑΕ.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι:

  • GRECOTEL
  • KALAMATA FILOXENIA
  • ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
  • ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝOMOY ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Η ημερίδα αναμένεται να συγκεντρώσει την προσοχή του δημοσιογραφικού και επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής, αφού θα καταπιαστεί με ένα θέμα που αποδεικνύεται ουσιαστικό για την γενικότερη ανάπτυξη της περιοχής.

Περισσότερα: www.inade.gr


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει εταιρικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς πελατείας μας, στους τομείς της Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και Σχέσεων με επενδυτές και της Στρατηγικής Επικοινωνίας. Η διεθνής μας ομάδα από επαγγελματίες με τεχνογνωσία σε δίκτυα και στελέχη παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" στους εξής τομείς: Επικοινωνιακή Πληροφορική, Επενδυτική Τραπεζική και Εταιρικά Οικονομικά, Μάρκετινγκ και Επικοινωνία, Πολιτισμός και Ευρωπαϊκά έργα που υποστηρίζονται από ένα ιδιαίτερο IDEA LAB. Από την ίδρυση της εταιρείας το Νοέμβριο του 2000, η iForce Επικοινωνίες έχει κερδίσει μεγάλη απήχηση, καθώς και μερίδιο αγοράς. Oι πελάτες μας περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου Fortune 500, διεθνείς εισηγμένες εταιρείες και δημόσιες και ιδιωτικές ελληνικές εταιρείες που θεωρούν τη στρατηγική προσέγγιση και παρουσία ζωτική για την παγκόσμια οικονομία.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στη διεύθυνση:

  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε. Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα
  • Tηλ: +30.210.339.2500-10
  • Φαξ: +30.210.339.2318

© 2002 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.

Αρχή Σελίδας