Δελτίο Τύπου - Πάτρα, 28 Νοεμβρίου 2005

Θέμα: ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΥΚΟΛΑ- ΓΡΗΓΟΡΑ -ΣΤΑΘΕΡΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ-14.12.05

Το Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΑΙΤΥ) στα πλαίσια του Μέτρου 4.2 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» υλοποιεί το έργο «Προώθηση της Ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Στόχος του έργου είναι η προώθηση της ζήτησης και χρήσης ευρυζωνικών υπηρεσιών και υποδομών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η προώθηση αυτή γίνεται με την ενημέρωση φορέων, ειδικών ομάδων - στόχων και κοινού για το θέμα καθώς και με επίδειξη των δυνατοτήτων της ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο. Προς την κατεύθυνση αυτή,  με την επιμέλεια της iForce Επικοινωνίες, το ΕΑΙΤΥ συνεχίζει την ολοκληρωμένη επικοινωνία με διαφήμιση και ενημερωτικές εκδηλώσεις στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, για την περίοδο 2005 - 2006.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει εκδήλωση στην αίθουσα του «Λαζαράκειου Δημοτικού Μεγάρου» στο Δήμο Αμαλιάδας, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2005 και ώρα 18:00. Χαιρετισμό θα απευθύνει  ο κύριος Ιωάννης Λυμπέρης, Δήμαρχος Αμαλιάδας, Τοπικοί Φορείς. Εισηγήσεις θα κάνουν οι κ.κ.: Χρήστος Μπούρας, Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών και ΕΑΙΤΥ Εκπρόσωπος ΙΤΥ, Αβέρκιος Βαφειάδης, Εκπρόσωπος ΕΥΔ ΕΠ ΚτΠ "Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, «Κοινωνία της Πληροφορίας» και Ευρυζωνικότητα", Αθανάσιος Κοσμόπουλος, Νομικός, Διοικητής του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (Ψ.Ν.Α.), ''Ευρυζωνικότητα και Υγεία'', Πέτρος Γανός, Υπεύθυνος Έργου, «Μητροπολιτικού Δικτύου Οπτικών Ινών», Δήμου Αμαλιάδας, Αθανάσιος Κρίσπης, εκπρόσωπος Δήμου Αμαλιάδας, «το Παράδειγμα της Εφαρμογής του Δικτύου Σύζεύξης».
Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο κ. Διονύσης Μασαλάς, Δημοσιογράφος ΕΡΤ και Υπεύθυνος Δημοσιογραφίας Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδος.

Κεντρικός ομιλητής  θα είναι ο κ. Κοσμόπουλος ο οποίος θα επικεντρωθεί κυρίως στις εφαρμογές της σύγχρονης  ιατρικής μέσα από τα ευρυζωνικά δίκτυα επικοινωνιών και  συγκεκριμένα  εφαρμογές τηλεδιάγνωσης στις επιστημονικές περιοχές, στο χώρο της καρδιολογίας, παθολογίας, ακτινοβολίας και  ψυχιατρικής. Θα δώσει συγκεκριμένα στοιχεία ανάλογων εφαρμογών στο χώρο της  Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα υπογραμμίσει τις αντίστοιχες Ελληνικές προοπτικές.

-Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ-

HELPDESK: 801 11 22263 (801 11 BBAND)

LINKS: http://ru6.cti.gr/broadband


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου "Fortune 500", διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2005 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Tηλ: 210.339.2500-10

Αρχή Σελίδα