Δελτίο Τύπου - 29 Απριλίου 2004

Θέμα: "ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ"


Στα πλαίσια της πολύ ενδιαφέρουσας και πρωτότυπης πρωτοβουλίας της νεολαίας του Δήμου Δάφνης για ανακύκλωση χαρτιού και αλουμινίου με σκοπό την αντιμετώπιση των σοβαρών περιβαλλοντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία, πραγματοποιείται στις 20 Μαΐου 2004 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών από την iForce Επικοινωνίες ημερίδα με θέμα "Εθνική Στρατηγική για την Ανακύκλωση".

Καλεσμένοι ομιλητές είναι οι κ.κ. Δημοσθένης Κατσιγιάννης, Γενικός Γραμματέας Χωροταξίας, Περιβάλλοντος και Οικισμού του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ, Αθανάσιος Βεζυργιάννης, Γενικός Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών και Αποκέντρωσης, Πέτρος Φιλίππου, πρόεδρος της ΤΕΔΚ και Δήμαρχος Καλυβίων, Μιχαήλ Σταυριανουδάκης, Δήμαρχος Δάφνης, Χρήστος Τεντόμας, Αντιδήμαρχος Αθηναίων, Ιωάννης Ραζής, Γεν. Δ/ντής Ελληνικής Εταιρίας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, Δρ. Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, Λέκτορας Παν/μίου Ιωαννίνων, Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων Αγρινίου, Δρ. Δημήτριος Κομίλης, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Περιβάλλοντος, Ανδρέας Κουσκούρης, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, Αδαμάντιος Σκορδίλης, ΥΠΕΧΩΔΕ, Δ/ντης, Χαράλαμπος Κουρής, Πρόεδρος ΙΝ.ΚΑ, Φωκίων Ζαΐμης, Πρόεδρος iForce Επικοινωνίες ΑΕ, εκπρόσωποι από εταιρίες ανακύκλωσης, οικολογικές οργανώσεις κ.α.

Χορηγός: Εταιρία Spider Α.Ε.
Χορηγοί Επικοινωνίας : Τα περιοδικά FOCUS και ALUMINIUM MAGAZINE


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων, Marketing και Πολιτικής Επικοινωνίας. Από την ίδρυση της εταιρείας το Νοέμβριο του 2000, η iForce Επικοινωνίες έχει κερδίσει μεγάλη απήχηση, καθώς και μερίδιο της ελληνικής αγοράς. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.

© 2003 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Για περισσότερες πληροφορίες, διαφήμιση και χορηγικές ευκαιρίες για την φετινή εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνείτε με :

  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Tηλ: 210.339.2500-10
  • Φαξ: 210.339.2318

Αρχή Σελίδας