Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 29 Απριλίου 2009

Θέμα: 4ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ"

Tην Πέμπτη 30 Απριλίου 2009 και ώρα 9.30π.μ. θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών επιστημονικό συνέδριο με θέμα: «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ».

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την iForce Επικοινωνίες σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Ιπταμένου Προσωπικού Σωμάτων Ασφαλείας & Δημοσίων Υπηρεσιών (Π.Ε.Ι.Π.Σ.Α.Δ.Υ.) που εκπροσωπεί όλες τις συνδικαλιστικές ενώσεις των ιπταμένων σε όλους τους επιμέρους δημόσιους τομείς (Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ κλπ) καθώς και την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων. Σημαντική η υποστήριξη και φέτος των εξειδικευμένων εκδόσεων ''ΠΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑ'' και ''REMOVE BEFORE FLIGHT'' .

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών και την έναρξη του συνεδρίου θα κηρύξει ο υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Μιχάλης Μπεκίρης. Την κεντρική ομιλία θα εκφωνήσει ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος ο οποίος θα αναφερθεί στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την τόνωση της αεροπορικής τουριστικής κίνησης. Σκοπός της ημερίδας είναι η διερεύνηση από νομικής, επιστημονικής και οικονομικής πλευράς των δημοσίων και ιδιωτικών αερομεταφορών στο πλαίσιο των κανόνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της διεθνούς πρακτικής. Οι θεματικές ενότητες οι οποίες θα εξεταστούν είναι οι ακόλουθες:

Α. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΩΝ

 

Β. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων οι κ.κ.:
Ιωάννης Συριόπουλος, Αστυνόμος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Ιπταμένων Σωμάτων Ασφαλείας και Δημοσίων Υπηρεσιών (ΠΕΙΠΣΑΔΥ), Γιούλη Καλαφάτη, πρόεδρος ΑΟPA, Αντώνης Φελούρης, Πρόεδρος Συνδέσμου Χειριστών και Ιδιοκτητών Ιδιοτητών Αεροσκαφών, Τάσος Τηνιακός, Ground Operations Manager, New Olympic, Κωστής Σφακιανάκης, Προϊστάμενος της Γενικής Αεροπορίας ΥΠΑ, Κωνσταντίνος Μαχαίρας, Διευθύνων Σύμβουλος DIDAVIA AVIATION ACDEMY, Γεώργιος Παπανικολόπουλος, Μηχ/γος- Μηχ/κος, Υπεύθυνος Ερευνητικών Προγραμμάτων Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών, Παν/μο Πατρών, Κυριάκος Κουρούσης, Εργ. Συνεργάτης Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Πατρών, Παναγιώτης Αδρακτάς, βουλευτής Ηλείας, Φωκίων Ζαΐμης, Πρόεδρος iForce Επικοινωνίες Α.Ε

Παρεμβάσεις θα κάνει πάνω σε θέματα ασφάλειας πτήσεων και ανάπτυξης ιδιωτικών περιφερειακών αεροδρομίων, καθώς επίσης και σε θέματα τηλεπικοινωνίας πτήσεων, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Διονύσης Μασαλάς, μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, χειριστής αεροσκαφών και πτυχιούχος μηχανικός ηλεκτρονικός (τηλεπικοινωνίες).

Την ημερίδα θα συντονίσει ο κ. Θανάσης Κάλφας, δημοσιογράφος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων .

Χορηγός της εκδήλωσης είναι το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και οι Αviation Publications, υποστηρικτής η εταιρεία CIEL AIRLINES, και χορηγοί επικοινωνίας τα εξειδικευμένα περιοδικά: ΠΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, REMOVE BEFORE FLIGHT και η εφημερίδα ΚΕΡΔΟΣ.

LINKS: WWW.PEIPSADY.GR


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2009 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Εταιρική Επικοινωνία & Επιμέλεια Οργάνωσης:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Διεύθυνση: Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα
  • Tηλ: +30 210 3392500
  • Φαξ: +30 210 339 2318

Αρχή Σελίδας