Δελτίο Τύπου - Ιωάννινα, 2 Ιουλίου 2008

Θέμα: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ 20 ΠΡΩΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ & ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό - ψυχαγωγικό ταξίδι των νικητών του Μαθητικού Διαγωνισμού για τις «Δράσεις Ευαισθητοποίησης στις Αρχές του Γκέτεμποργκ και της Λισαβόνας» στις Βρυξέλλες. Το ταξίδι διοργάνωσε η Περιφέρεια Ηπείρου, με επικεφαλή τον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτρη Πανοζάχο στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου επικοινωνιακού προγράμματος για την ευαισθητοποίηση και προώθηση των αρχών του Γκέτεμποργκ και της Λισσαβόνας. Στο εκπαιδευτικό ταξίδι παρευρέθησαν οι είκοσι πρώτοι μαθητές που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό, οι καθηγητές τους καθώς και εκπρόσωποι από την Περιφέρεια Ηπείρου.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την πόλη των Βρυξελλών και να επισκεφθούν το κτίριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου είχαν μια δίωρη συνομιλία με Έλληνες ευρωβουλευτές. Επιπλέον, ενημερώθηκαν διεξοδικά για τη Συνθήκη του Γκέτεμποργκ και της Λισσαβόνας από έλληνες υπαλλήλους στις Διευθύνσεις Περιφερειακής Πολιτικής και Απασχόλησης και πραγματοποίησαν επίσκεψη στη Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος, όπου ενημερώθηκαν για τις Κοινοτικές Οδηγίες αναφορικά με την προστασία του Περιβάλλοντος, καταθέτοντας παράλληλα τις δικές τους απόψεις.

Τέλος, ξεναγήθηκαν στην εντυπωσιακή Grand Place των Βρυξελλών, επισκέφθηκαν το Μουσείο Αυτοκινήτων, την υπαίθρια έκθεση "Mini Europe" αλλά και πραγματοποίησαν εκδρομή στην μεσαιωνική πόλη Bruges. Δοκίμασαν τις τοπικές λιχουδιές και ιδιαίτερα τις διάσημες πλέον βελγικές πραλίνες. Όλοι συμφώνησαν πως το ταξίδι ήταν το καλύτερο δώρο για τους νικητές του διαγωνισμού.

LINKS: www.roe.gr/diagonismos


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2008 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Εταιρική Επικοινωνία & Επιμέλεια Οργάνωσης:

iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Διεύθυνση: Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα

Tηλ: +30 210 3392500-10

Φαξ: +30 210 339 2318

Αρχή Σελίδας