Δελτίο Τύπου - 2 Νοεμβρίου 2004

Θέμα: Ετήσιο Συνέδριο "ΓΕΦΥΡΕΣ" 2004


ΕΝΟΤΗΤΕΣ: 1) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ 2) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΑΤΡΑ 2006 3) ΥΠΟΔΟΜΕΣ-ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Το ετήσιο συνέδριο "ΓΕΦΥΡΕΣ", διοργανώνει η iForce Επικοινωνίες το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2004 και ώρα 10.00 π.μ. στον Οργανισμό Λιμένα Πατρών (ΟΛΠΑ) που τελεί υπό την Αιγίδα του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝΑΔΕ) και του ΕΟΜΜΕΧ και συνδιοργανώνεται από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Το συνέδριο αυτό, όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΙΝΑΔΕ Κώστας Ζαϊμης, είναι ένα φόρουμ ανταλλαγής απόψεων και δημιουργικής σύνθεσης προτάσεων μεταξύ Πολιτείας, Αρμόδιων Φορέων, Ακαδημαϊκών, Τεχνοκρατών και Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Το ΙΝΑΔΕ επιζητά τον ανοικτό κοινωνικό διάλογο στα θέματα που απασχολούν την Δυτική Ελλάδα, για το σκοπό αυτό το συνέδριο πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος και μέλος του ΙΝΑΔΕ Θανάσης Παπανδρόπουλος θα συντονίσει το πρώτο πάνελ του συνεδρίου (10:30-12:30) στο οποίο θα μιλήσουν οι: Πέτρος Δούκας Υφυπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Κωστόπουλος, Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Κατσικόπουλος, Νομάρχης Αχαϊας, Παναγιώτης Καββαδάς Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Νικόλαος Κακούρης, Πρόεδρος ΕΟΜΜΕΧ, Νικόλαος Χαρικιόπουλος, Διοικητικός Δ/ντης ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ, Πρόεδρος ΓΕΦΥΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕ, Καθηγητής Διονύσης Χιόνης, Αντιπρόεδρος ΕΛΚΕ, Χρήστος Παπαργυρόπουλος, Προϊστάμενος Ειδικής Υπηρεσίας Γεωργικού Ταμείου, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Ανδρέας Καράβολας, Δήμαρχος Πατρέων, Βασίλης Ζέρβας Δήμαρχος Ρίου.

Με ενδιαφέρον αναμένεται το δεύτερο πάνελ (14:30-16:30) για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα Πάτρα 2006 με τις τοποθετήσεις των Πέτρου Τατούλη, Υφυπουργού Πολιτισμού, Θάνου Μικρούτσικου Καλλιτεχνικού Διευθυντή Πάτρα Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2006, Σταμάτη Μαύρου Προέδρου Οργανισμού Προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού, Σταύρου Σολωμού, Καλλιτεχνικού Δ/ντη Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας, Παναγιώτη Νόϊφελτ, Προέδρου Ανεξάρτητου Συμβουλίου Τεχνών, Ανδρέα Τσιλήρα, Εκδότη Περιοδικού ‘‘ΤΟ ΔΟΝΤΙ’’. Την ενότητα συντονίζουν ο Φωκίων Ζαϊμης, Πρόεδρος της iForce Επικοινωνίες και ο Γιώργος Γιωργόπουλος από την Στέγη Ελληνικών Χορωδιών.

Στο τρίτο πάνελ (16:30-18:30) για τις τεχνολογικές υποδομές ο Γιάννης Ταλούμης Πρόεδρος της 3ΝΕΤ ΑΕ θα συντονίσει τους ομιλητές Αναστάσιο Νεράτζη Υφυπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, Καθηγητή Πέτρο Γρουμπό, Πρόεδρο Επιστημονικού Πάρκου Πατρών, Δρ Σταύρο Τσέτση, Αρχιτέκτων-Πολεοδόμο, Στέλιο Κουτρουμπίνα, Γ. Δ/ντη ATMEL και Δρ. Πέτρο Γανό, Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών.

-Η είσοδος είναι ελεύθερη στο συνέδριο-

Χορηγοί του συνεδρίου είναι οι εταιρείες 3ΝΕΤ ΑΕ & ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ ενώ χορηγοί επικοινωνίας οι εφημερίδες ΙΣΟΤΙΜΙΑ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ & PATRA TV

LINKS: www.iforce.gr, www.inade.gr


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου "Fortune 500", διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.

© 2004 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Για περισσότερες πληροφορίες, διαφήμιση και χορηγικές ευκαιρίες για την φετινή εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνείτε με :

  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Tηλ: 210.339.2500-10
  • Φαξ: 210.339.2318

Αρχή Σελίδας